Netflix: Η νέα λειτουργία της πλατφόρμας για συσκευές Android

Η Netflix ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μία νέα δυνατότητα για χρήστες Android, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να παρακολουθούν ένα μέρος από τις ταινίες ή τα επεισόδια από τις αγαπημένες τους σειρές που κατεβάζουν, πριν ολοκληρωθεί η λήψη τους.

Μέχρι πρότινος, δεν επιτρεπόταν από την υπηρεσία η δυνατότητα προβολής περιεχομένου, εάν δεν είχε ολοκληρωθεί η λήψη. Ωστόσο, μόνο οι χρήστες Android smartphones και tablets επωφελούνται από την προκείμενη καινούργια λειτουργία του Netflix.

Η Netflix ανέφερε ότι θα δοκιμάσει τη νέα λειτουργία και για τους χρήστες iOS τους επερχόμενους μήνες. Επιπροσθέτως, η εταιρεία υποστήριξε ότι η δυνατότητα Downloads For You, κατά την οποία προτεινόταν περιεχόμενο με βάση το ιστορικό παρακολούθησης του χρήστη και ήταν εξίσου διαθέσιμη μόνο για χρήστες Android από τον περασμένο Φεβρουάριο, θα τεθεί σε δοκιμαστική εφαρμογή και για τους χρήστες iOS.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading