Netflix: Νέο teaser trailer για τις επερχόμενες ταινίες του 2022

Η Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο teaser με τις πιο υποσχόμενες ταινίες του 2022, προσφέροντας στους χρήστες μια κλεφτή ματιά για το τι θα ακολουθήσει τους επόμενους 12 μήνες.

Επιτέλους, παίρνουμε μια γεύση από την πολυαναμένομενη ταινία του Rian Johnson, Knives Out 2, βλέποντας τον Daniel Craig στον ρόλο του ντεντέκτιβ Benoit Blanc. Πίσω του βρίσκεται ένα καστ επίδοξων υπόπτων, συμπεριλαμβανομένων των Kate Hudson και Dave Bautista. Η ταινία Knives Out 2 αναμένεται το φθινόπωρο.

Εξέχουσα θέση στο video του Netflix λαμβάνει και η ταινία The Grey Man, το επερχόμενο θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling και Chris Evans. Παράλληλα, βλέπουμε τις περιπέτειες του Ryan Reyonds στο The Adam Project, του Jason Momoa στο Slumberland, του Chris Hemsworth στο Spiderhead και των Eddie Murphy και Jonah Hill στο You People.

Τα ευχάριστα νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς στο video αποκαλύπτεται ότι το 2022 θα απολαύσουμε την ταινία Enola Holmes 2, αφού βλέπουμε την Millie Bobby να αντιμετωπίζει τις δικές της μοναδικές περιπέτειες.

Τέλος, το 2022 περιμένουμε να δούμε νέες ταινίες στο Netflix με τους ξεχωριστούς John Boyega, Don Cheadle, Lily Collins, Emma Corrin, Colman Domingo, Colin Firth, Greta Gerwig, Henry Golding, Dakota Johnson, Mila Kunis, Queen Latifah , Anthony Mackie, Carey Mulligan, Jack O'Connell, Teyonah Parris, Jesse Plemons, Florence Pugh, Noomi Rapace, Eddie Redmayne, Chris Rock, Jason Segel και Rebel Wilson.


Loading