Netflix: Προσθέτει 4 νέα παιχνίδια στο Netflix Gaming

Η Netflix ανακοίνωσε επίσημα την προσθήκη 4 νέων παιχνιδιών στην κατηγορία Netflix Gaming, τα τρία εκ των οποίων είναι ήδη διαθέσιμα για τους συνδρομητές της υπηρεσίας, ενώ το 4ο αναμένεται στις 31 Μαΐου 2022. Πλέον, η κατηγορία προσφέρει πρόσβαση σε 22 παιχνίδια που μπορείς να κατεβάσεις και να παίξεις εντελώς δωρεάν στη συσκευή σου χωρίς διαφημίσεις ή in-app συναλλαγές.

townsmen.jpg

Οι νέες προσθήκες είναι τα Dragon Up της East Side Games, το Moonlighter της 11 Bit Studios και το Townsmen - A Kingdom Rebuilt της HandyGames. Το Dragon Up είναι ένα casual game συλλογής και ανάπτυξης σπάνιων δράκων, το Moonlighter ένα shop management simulation με στοιχεία RPG όπου καλείσαι να διαχειρίζεσαι ένα κατάστημα ημέρα και νύχτα, ενώ το Townsmen ένα town builder παιχνίδι στρατηγικής.

Το 4ο παιχνίδι είναι το περίφημο Exploding Kittens από την Direwolf Digital και όσοι επιλέξουν να παίξουν μέσα από το Netflix Gaming θα λάβουν δύο αποκλειστικές κάρτες (Radar και Flip Flop), ενώ θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε ένα expansion pack που θα βασίζεται στην animated σειρά που ετοιμάζει η εταιρεία.

exploding-kittens.jpg

Είναι εμφανής η πρόθεση της Netflix να ενισχύσει σημαντικά το κομμάτι του gaming στην πλατφόρμα της προκειμένου να κρατήσει τους συνδρομητές της, αλλά με τον ανταγωνισμό να σκληραίνει ολοένα και περισσότερο ίσως αυτό δεν θα είναι αρκετό.

[Netflix]

Loading