Netflix: Τι νέο έρχεται στην υπηρεσία τον Οκτώβριο

Η Netflix ετοιμάζεται να προσθέσει πλούσιο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του για τον μήνα Οκτώβριο. Η δημοφιλής υπηρεσία ψυχαγωγίας εμπλουτίζει τη βιβλιοθήκη της με ολοκαίνουργιες και πρωτότυπες σειρές και ταινίες, ντοκιμαντέρ και απολαυστικές επιλογές για τα μικρότερης ηλικίας μέλη της.

Τηλεοπτικές Σειρές του Netflix

01/10/2021

Οικιακή Βοηθός - MAID

Αφού δραπετεύει από μια κακοποιητική σχέση, μια νεαρή μητέρα βρίσκει δουλειά ως καθαρίστρια, καθώς παλεύει να ζήσει το παιδί της και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον.

04/10/2021

Στη Γειτονιά μου - On My Block (Σεζόν 4)

Δύο χρόνια αφού οι δρόμοι τους χώρισαν, οι Ρούμπι, Τζαμάλ, Μονσέ και Σίζαρ βιώνουν νέες απειλές και πρέπει να αποφασίσουν αν η φιλία τους είναι όντως αδελφική.


07/10/2021

Ο Κώδικας των Δισεκατομμυρίων Δολαρίων - The Billion Dollar Code

Στο Βερολίνο του '90, ένας καλλιτέχνης και ένας χάκερ εφευρίσκουν έναν νέο τρόπο για να βλέπουν τον κόσμο. Χρόνια μετά, τρέχουν την Google στα δικαστήρια για την πατέντα.


08/10/2021

Pretty Smart: Σεζόν 1

Η διαβαστερή Τσέλσι ανακαλύπτει ότι έχει πολλά να μάθει ακόμα για την ευτυχία, όταν αναγκάζεται να μετακομίσει με τη ζωηρή της αδελφή και τους τρεις συγκατοίκους της.


08/10/2021

Οικογενειακή Επιχείρηση - Family Business (Σεζόν 3)

Αιχμάλωτοι σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι, οι Αζάν έρχονται αντιμέτωποι με ευέξαπτους απαγωγείς, ένα αδιανόητο νέο προϊόν και ένα απίστευτο οικογενειακό μυστικό.


14/10/2021

Άλλη Ζωή - Another Life (Σεζόν 2)

Η κατάσταση είναι κρίσιμη για τη Νίκο και το πλήρωμά της που γίνονται μάρτυρες του αφανισμού ενός πλανήτη. Πώς διαπραγματεύεται κανείς με τόσο βάναυσους εξωγήινους;


15/10/2021

Εσύ - You (Σεζόν 3)

Παντρεμένοι πλέον και με ένα παιδί, ο Τζο και η Λοβ προσπαθούν να ζήσουν μια κανονική ζωή στο εύπορο Μάντρε Λίντα. Όμως, οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.


22/10/2021

Locke & Key (Σεζόν 2)

Η σειρά μαγικού μυστηρίου από κόμικ των Τζο Χιλ και Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ επιστρέφει για μια νέα σεζόν.


22/10/2021

Inside Job: Μέρος 1

Για τους υπαλλήλους του τμήματος εσωτερικών συνωμοσιών, οι συνωμοσίες δεν μένουν απλώς στη θεωρία - είναι αληθινές. Και η συγκάλυψή τους είναι σκέτη ταλαιπωρία.


22/10/2021

Adventure Beast: Ο Περίεργος Κόσμος των Ζώων: Σεζόν 1

Ο ειδικός άγριας ζωής Μπράντλεϊ Τρέβορ Γκριβ γυρίζει τον κόσμο και ζει περιπέτειες, αποκαλύπτοντας παράξενες, απίθανες και απόλυτα ασήμαντες πληροφορίες για τη φύση.


22/10/2021

Δυναστεία- Dynasty (Σεζόν 4)

Ένας γάμος, μια κηδεία, ένα νέο μέλος στην οικογένεια και πολύ δράμα για τους Κόλμπι και τους Κάριγκτον σε αυτήν τη σεζόν.


29/10/2021

Ο Κόλιν σε Άσπρο και Μαύρο - Colin in Black & White (Σεζόν 1)

Αυτή η δραματική σειρά των Κόλιν Κάπερνικ και Έιβα Ντουβερνέ σκιαγραφεί τα σχολικά χρόνια του Κάπερνικ και τις εμπειρίες που τον ώθησαν να γίνει ακτιβιστής.


29/10/2021

Ο Χρόνος που Σου Δίνω - The Time It Takes (Σεζόν 1)

Η Λίνα μετακομίζει, ψάχνει δουλειά και δοκιμάζει νέα πράγματα... προσπαθώντας να ξεχάσει την πρώτη της αγάπη. Πρωταγωνιστούν οι Νάντια ντε Σαντιάγο και Άλβαρο Θερβάντες.


Ταινίες του Netflix

01/10/2021

Ο Ένοχος - The Guilty

Ένας αστυνομικός που υποβιβάζεται σε θέση χειριστή κέντρου έκτακτης ανάγκης παλεύει να σώσει μια γυναίκα που καλεί, σε μια μέρα με τρομακτικές αποκαλύψεις.


01/10/2021

Νταϊάνα: Το Μιούζικαλ - Diana: The Musical

Η λαμπερή και καταστροφική ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι στο επίκεντρο αυτού του πρωτότυπου μιούζικαλ που γυρίστηκε πριν από την επίσημη πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ.


05/10/2021

Πώς να Ξεφύγεις από τον Undertaker - Escape The Undertaker

Μπορεί η New Day να γλιτώσει από τις εκπλήξεις στην τρομακτική έπαυλη του Αντερτέικερ; Εσείς αποφασίζετε για την τύχη της σ' αυτήν τη διαδραστική ταινία με θέμα το WWE.


06/10/2021

Κάποιος Μπήκε στο Σπίτι σου - There's Someone Inside Your House

Η Μακάνι και οι φίλοι της στο λύκειο Όσμπορν προσπαθούν να εντοπίσουν και να σταματήσουν έναν μασκοφόρο φονιά που αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα μυστικά των μαθητών.


08/10/2021

Μνησικακία - Grudge

Ένας επιτυχημένος εισαγγελέας μπλέκει σε ένα επικίνδυνο μυστήριο.


08/10/2021

Ο Αδερφός μου, η Αδερφή μου - My Brother, My Sister

Με εντολή της διαθήκης του πατέρα τους, τα αδέλφια Νικ και Τέσλα και τα παιδιά της Τέσλα συγκατοικούν και πρέπει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες για να γίνουν οικογένεια.


13/10/2021

Απόσταση Ασφαλείας - Fever Dream

Η φορτισμένη σχέση μεταξύ δύο νεαρών μαμάδων, η μία επισκέπτρια και η άλλη ντόπια, αποκαλύπτει μια επικείμενη περιβαλλοντική καταστροφή και μια πνευματική συντριβή.


20/10/2021

Νυχτερινά Δόντια - Night Teeth

Ένας νεαρός οδηγός μεταφέρει δύο μυστηριώδεις γυναίκες σε μια νύχτα ξέφρενου πάρτι. Όταν όμως εκείνες αποκαλύπτουν την αληθινή τους φύση, πρέπει να παλέψει για να σωθεί.


20/10/2021

Οδός Ανθρωπιάς 8 - Stuck Together

Όταν την περίοδο της πανδημίας το Παρίσι μπαίνει σε καραντίνα, οι ιδιαίτεροι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας πρέπει να συνηθίσουν μια νέα ζωή – και ο ένας τον άλλο.


29/10/2021

Army of Thieves

Στο πρίκουελ του "Army of the Dead" μια μυστηριώδης γυναίκα στρατολογεί έναν τραπεζικό ταμία, τον Ντίτερ, για να τη βοηθήσει σε μια ληστεία με χρηματοκιβώτια στην Ευρώπη.


ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

01/10/2021

Μια Μοχθηρή Σέκτα: Αποικία Αξιοπρέπεια - A Sinister Sect: Colonia Dignidad (Σεζόν 1)

Μια αποικία Γερμανών χριστιανών με έναν χαρισματικό και χειριστικό ηγέτη εγκαθίσταται στη Χιλή και συμβάλλει καθοριστικά στην επιβολή της δικτατορίας.


12/10/2021

Οι Ταινίες με τις οποίες Μεγαλώσαμε - The Movies That Made Us (Σεζόν 3)

Ρίγος, έκσταση και παρασκηνιακοί καυγάδες: ειδικοί του χώρου αποκαλύπτουν κι άλλες ιστορίες από τις αγαπημένες σας ταινίες σε μια αστεία, διαφωτιστική σειρά ντοκιμαντέρ.

12/10/2021

Η Δύναμη της Ενότητας: Θάρρος εν ώρα Κρίσης - Convergence: Courage in a Crisis

Με την επιδείνωση των προβλημάτων σε όλο τον κόσμο λόγω του COVID-19, αφανείς ήρωες από όλα τα κοινωνικά στρώματα παρέχουν βοήθεια για ένα καλύτερο μέλλον.


20/10/2021

Found: Αναζητώντας τη Χαμένη Ιστορία

Όταν μαθαίνουν ότι είναι ξαδέλφες, τρία κορίτσια, υιοθετημένα από διαφορετικές αμερικανικές οικογένειες, πάνε στην Κίνα ελπίζοντας να βρουν τους βιολογικούς τους γονείς.

22/10/2021 & 29/10

Τα Τρελά Χρόνια των Είκοσι - Roaring Twenties (Σεζόν 1)

Σ' αυτό το ριάλιτι ενηλικίωσης με φόντο το Όστιν του Τέξας, οι 20χρονοι συμμετέχοντες βιώνουν τον έρωτα, τη φιλία και τη μοναδική περιπέτεια της ενήλικης ζωής.

  • 22/10 - Επεισόδια 1-3
  • 29/10 - Επεισόδια 4-6

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

01/10/2021

Γατάκια - Scaredy Cats (Σεζόν 1)

Στα δωδέκατα γενέθλιά της, η Γουίλα Γουόρντ λαμβάνει ένα γα-τέλειο δώρο που ξεκλειδώνει έναν κόσμο μαγείας, ζώων που μιλούν και πολλά άλλα με τους καλύτερους φίλους της.


08/10/2021

Οι Γκριμ και μια Σκοτεινή Ιστορία - A Tale Dark & Grimm (Σεζόν 1)

Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ βγαίνουν από την ιστορία τους και οδηγούνται σε οκτώ άλλα παραμύθια γραμμένα ή εμπνευσμένα από τους Γκριμ σε μια αυθάδικη σειρά κινουμένων σχεδίων.


08/10/2021

Pokémon - Η Ταινία: Τα Μυστικά της Ζούγκλας - Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle

Ο Κόκο μεγαλώνει στη ζούγκλα με ένα μοναχικό Ζαρούντ. Όταν γνωρίζει τους Ας και Πίκατσου, ανακαλύπτει τον κόσμο των ανθρώπων – και μια πλεκτάνη που απειλεί το σπίτι του!


11/10/2021

Το Κλαμπ των Μπέιμπι-σίτερ - The Baby-Sitters Club (Σεζόν 2)

Ύστερα από το "καλύτερο καλοκαίρι", το ΚΜΣ ξαναπιάνει δουλειά και ζει μια ακόμη σεζόν αλλαγών – με τη βοήθεια δύο νέων μελών.


12/10/2021

Mighty Express: Σεζόν 5

Τα τρένα του Mighty Express ζουν μαζί συναρπαστικές υπεραποστολές για να παραδώσουν ένα τεράστιο παπάκι, ένα γιγάντιο ρομπότ και πάρα πολλή πίτσα!


15/10/2021

Karma's World

Η μουσικά ταλαντούχα μαθήτρια Κάρμα κάνει ραπ όνειρα και αντιμετωπίζει στιχουργικές μηχανορραφίες, ενώ λύνει προβλήματα με το ταλέντο, τη φιλοδοξία και την καρδιά της.


19/10/2021

Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι - Gabby's Dollhouse (Σεζόν 3)

Γλυκά γατάκια, ιδιαίτερες κατασκευές και πολύχρωμη μαγεία! Ακολουθήστε τη φίλη των γατών Γκάμπι και τον βοηθό της, Πάντι Πατούσια, σε νέες περιπέτειες κινουμένων σχεδίων.

21/10/2021

Toot-Toot Κόρι το Αυτοκινητάκι - Go! Go! Cory Carson (Σεζόν 6)

Ετοιμαστείτε για διασκέδαση με το αξιολάτρευτο αυτοκινητάκι Κάρι Ρόδα σε μια νέα σεζόν με νέες περιπέτειες.


22/10/2021

Η Μάγια και οι Τρεις - Maya and the Three

Μια Μεσοαμερικανίδα πριγκίπισσα-μαχήτρια αναλαμβάνει να εκπληρώσει μια αρχαία προφητεία και να σώσει την ανθρωπότητα από τους εκδικητικούς θεούς του κάτω κόσμου.


ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1/10/2021

  • Το Αυτό - It

  • Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής - Mad Max: Fury Road

  • Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους (No Country for Old Men)

  • Μαθητευόμενος Μπάτσος 2 - Ride Along 2

  • Seinfeld: Σεζόν 1-9

23/10/2021

  • The Office (U.S.): Σεζόν 1-9

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading