Νέα ταινία Matrix από τις αδερφές Wachowski, ανέφερε ο σκηνοθέτης του John Wick!

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα του John Wick: Chapter 3 - Parabellum στις 17 Μαΐου, ο σκηνοθέτης της ταινίας Chad Stahelski αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στο Yahoo Movies UK. Πολύ λογικό και αναμενόμενο. Αυτό που δεν περιμέναμε, όμως, ήταν η "βόμβα" που πέταξε ότι οι αδερφές Wachowski ετοιμάζουν νέα ταινία Matrix!

Συγκεκριμένα, ο κ. Stahelski δήλωσε πολύ χαρούμενος που οι αδερφές Wachowski όχι απλά εργάζονται επάνω στο νέο Matrix, αλλά θα επεκτείνουν σημαντικά τον κόσμο που γνωρίσαμε στην προηγούμενη τριλογία με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves. Ο ίδιος, μάλιστα, έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση τους για να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί, ακόμη και ως κασκαντέρ (τον έχει κάνει και στο John Wick)!

Δεν γνωρίζει αν θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του νέου Matrix η Lana Wachowski, αλλά είναι σίγουρος πως εμπλέκονται και οι δύο αδερφές στο δημιουργικό κομμάτι της νέας ταινίας. Σε ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο να ξαναδούμε τον Keanu Reeves στον ρόλο του Neo, ο Stahelski εξέφρασε την άποψη ότι "αυτό θα ήταν ένα δώρο για τον Reeves και πιθανότατα δεν θα το αρνηθεί".

Λέτε;

[via]

Loading