Το νέο MySpace είναι εδώ!

Το νέο MySpace συστήνεται από σήμερα στο κοινό, επαναπροσδιορίζοντας τη θέση του ως μέσο κοινωνικής ψυχαγωγίας με νέο λογότυπο, λειτουργίες και πλήρως αναδομημένη εμφάνιση, στοχεύοντας στη γενιά Y (13 έως 35 ετών)! Δείτε παρακάτω video και φωτογραφίες από το ανανεωμένο MySpace!

Η οργάνωση της ιστοσελίδας έχει γίνει με γνώμονα τη βελτιωμένη πλοήγηση, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει, ενώ θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις νέες λειτουργίες της ιστοσελίδας για να διαμορφώνει προσωπικά την ιστοσελίδα με βάση τις ανάγκες του. Σε αυτές τις λειτουργίες περιλαμβάνονται Θέματα (Skins), Content Hubs (προορισμοί ψυχαγωγίας ειδικά αφιερωμένοι σε ταινίες, τηλεόραση kλπ), Εξατομικευμένο Stream, Βadges και πολλά άλλα χρήσιμα tabs.

1. Νέο Λογότυπο

Αυτό είναι το νέο λογότυπο του MySpace, όπου ο χρήστης μπορεί να το αφήσει κενό ή να γράψει ό,τι θέλει, ακόμα και να τοποθετήσει κάποια εικόνα, όπως φαίνεται στο παραπάνω παράδειγμα!

2. MySpace Homepage

Η νέα αρχική σελίδα της υπηρεσίας, όπου είναι εμφανής ο νέος σχεδιασμός σε τετράγωνα.

3. MySpace Profile Page

4. MySpace User Homepage

Το αρχική σελίδα του λογαριασμού ενός χρήστη, απεικονίζει το news feed με τρεις διαφορετικούς τρόπους, Grid - Stream - PlayBack

5. MySpace Topics Page

Στην σελίδα Topic, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει και να επιλέξει οποιοδήποτε θέμα τον ενδιαφέρει και να ενημερώνεται για αυτό.

6. MySpace Celebrity Hub

Το νέο MySpace βασίζεται στην ψυχαγωγία, και για αυτό δε θα μπορούσε να λείπει η ενημέρωση για τους αγαπημένους μας αστέρες.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει η έκδοση beta της σελίδας, η οποία θα είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε mobile browser, ενώ ετοιμάζεται και η σχετική εφαρμογή MySpace για iPhone και Android που θα είναι διαθέσιμη πριν το τέλος του 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.myspace.com/newmyspace.

Loading