New World: Το open world MMO της Amazon έρχεται με μεγάλες φιλοδοξίες το Μάιο του 2020

Η Amazon Game Studio ετοιμάζει το δικό της open-world MMO με ονομασία New World, το οποίο θα μας μεταφέρει σε ένα μεταφυσικό περιβάλλον του 17ου αιώνα για να ζήσουμε μια εναλλακτική αποικιοκρατική εποχή. Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και πάνω από τρία χρόνια, με την εταιρεία να είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη για το εγχείρημα της, καθώς θα συνδυάζει στοιχεία RPG, σύστημα κατασκευής εργαλείων και όπλων, δυνατότητα να παίζεις μόνος σου ή να φτιάχνεις ομάδα και μάχες με την ταυτόχρονη συμμετοχή πάνω από 100 players.

new-world-1.jpg

Όπως καταλαβαίνει κανείς από τον τίτλο, το New World αφορά την επέκταση των Ευρωπαϊκών Αυτοκρατοριών στην Αμερική που εντάθηκε ιδιαίτερα από το 1600 και έπειτα, αλλά προστέθηκε και το μεταφυσικό στοιχείο με απέθαντα όντα που θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να σε απωθήσουν από τη γη τους. Το περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού οι gamers θα απειλούνται από τη χλωρίδα και την πανίδα του τοπίου.

Το New World θα κυκλοφορήσει για Windows PCs το Μάιο του 2020, ενώ από τον Απρίλιο θα είναι διαθέσιμη η closed-beta έκδοση για όσους προπαραγγείλουν το παιχνίδι.

Loading