up_icon
Android Smartphones Press Releases Software

NFUI 8.0: Το νέο περιβάλλον χρήσης, για smartphones Neffos από την TP-Link

28 Νοεμβρίου 2018 Yannis Elpidis

NFUI 8.0: Το νέο περιβάλλον χρήσης, για smartphones Neffos από την TP-Link

Η TP-Link παρουσίασε το νέο περιβάλλον χρήσης για τα smartphones της Neffos, το NFUI 8.0. Η Neffos δημιουργήθηκε από την TP-Link το 2015 και στοχεύει να παρέχει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο αξιόπιστα και προσιτά smartphones.

Το NFUI 8.0 σχεδιάστηκε από την αρχή ειδικά για τις συσκευές Neffos χρησιμοποιώντας ως βάση του το λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo της Google. Το Android είναι, το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για smartphones, με πάνω από δύο δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Η τελευταία έκδοση του NFUI δίνει προτεραιότητα στην εμπειρία του τελικού χρήστη, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση και στη λειτουργικότητα. Επιπλέον, επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς άξονες: ευκολία στη χρήση, ταχύτητα και απλότητα. Αποφεύγει την λειτουργία εφαρμογών bloatware ή άλλων αχρείαστων εφαρμογών που έρχονται προ εγκατεστημένες και απλώς επιβαρύνουν την εμπειρία του χρήστη.

Πιο εύκολο στη χρήση από ποτέ

Το AI Face Unlock είναι μια νέα λειτουργία στο NFUI 8.0 το οποίο δημιουργήθηκε μέσω της συνεργασίας της Neffos με τη SenseTime, κορυφαία εταιρία τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο.

Η λειτουργία αυτή αξιοποιεί τους προηγμένους αλγόριθμους για τη σάρωση 106 σημείων του προσώπου, ώστε να παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια και να επιτρέπει το εύκολο ξεκλείδωμα των συσκευών Neffos που το υποστηρίζουν χωρίς τη χρήση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Neffos λειτουργεί σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και ξεκλειδώνει σε κλάσματα δευτερολέπτου τη συσκευή.

Το NFUI 8.0 παρέχει επίσης μοναδικές λειτουργίες Wi-Fi που αναπτύσσονται από την TP-Link. Αυτό περιλαμβάνει την δυνατότητα να μοιραστείτε μια σύνδεση Wi-Fi μέσω ενός κωδικού QR που δημιουργείται αυτόματα και μπορεί να σαρώσει άλλες συσκευές, δίνοντας πρόσβαση με ένα πάτημα, χωρίς την «δυσκολία» της χειροκίνητης πληκτρολόγησης του κωδικού πρόσβασης.

Για να πλοηγηθείτε απλά στο περιβάλλον χρήσης των κινητών Neffos έχει προστεθεί στο NFUI 8.0, πλοήγηση με κινήσεις των χεριών, που επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν στην αρχική οθόνη ή να περνούν ανάμεσα στις εφαρμογές ενστικτωδώς με την κίνηση ενός δακτύλου.

Εν τω μεταξύ, η νέα εφαρμογή Notes Graffiti, επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν σκίτσα, να δημιουργούν λίστες και σημειώσεις χωρίς να κατεβάζουν άλλα application (εφαρμογές). Η έκφραση της δημιουργικότητας με διαφορετικούς τρόπους δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Η καθ’ όλα βελτιωμένη εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής του NFUI 8.0 έχει εξοπλιστεί με μια σειρά από νέες λειτουργίες που είναι βέβαιο, ότι θα ανεβάσουν την λήψη φωτογραφιών με κινητό τηλέφωνο σε υψηλότερα επίπεδα - αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας της Neffos με την ArcSoft, κορυφαία εταιρεία στο χώρο της επεξεργασίας εικόνας. Το AI Beautify Mode προσφέρει τέλειες φωτογραφίες selfie με κάθε κλικ στο πλήκτρο του κλείστρου, καθώς δίνει έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου και δείχνει την επιδερμίδα πιο λεία.

Γρήγορη και αξιόπιστη εμπειρία

Οι συσκευές Neffos κάνουν το NFUI ακόμη πιο γρήγορο και ευέλικτο χάρη στις πολλές βελτιώσεις σε επίπεδο συστήματος που παρουσιάστηκαν στην τελευταία ενημέρωση του λογισμικού. Ο χρήστης αισθάνεται το λειτουργικό NFUI 8.0 σταθερό και η εναλλαγή μεταξύ των μενού είναι ομαλή.

Επίσης, οι εφαρμογές ξεκινούν γρήγορα, λόγω των αλγορίθμων του λογισμικού που δίνουν προτεραιότητα στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται εκείνη τη στιγμή και τους παρέχουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλους τους πυρήνες του επεξεργαστή και σε άλλους πόρους τους συστήματος.

Επιπλέον, παράλληλα με το NFUI 8.0 κάνει το ντεμπούτο του το Game Mode στα smartphones της Neffos. Το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν την εμπειρία στα παιχνίδια τους στο έπακρο, επιτρέποντάς τους να τρέχουν με 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Απλοποιημένο και ανανεωμένο interface

Για μια πιο καθαρή και σύγχρονη αισθητική, το NFUI 8.0 έχει σχεδιαστεί με κριτήριο τα χρώματα που ταιριάζουν στα μάτια, με έμφαση στο λευκό φόντο. Υιοθετεί μια νέα εμφάνιση για την αρχική οθόνη, τις ειδοποιήσεις και το μενού των ρυθμίσεων, με λιγότερες γραμμές, ευχάριστα και διαφανή εφέ και όμορφα περιγραφικά εικονίδια.

Αναδύεται για να κυριαρχήσει στην αγορά κινητών τηλεφώνων

Από την μια πλευρά, η Neffos κληρονομεί το DNA της TP-Link στην δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων και τη συνετή διαχείριση κόστους και λειτουργίας. Από την άλλη, η Neffos έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσει την εμπειρία των τελικών χρηστών με τη διεξαγωγή ερευνητικών μελετών, οι οποίες σχετίζονται με την αλληλεπίδραση χρηστών και μηχανικών στην ανάπτυξη λογισμικού.

Από την ίδρυσή της, πριν από λίγα χρόνια, η Neffos έχει επικεντρωθεί στο να έχει απόλυτη ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής, με στόχο να αναρριχηθεί στην κορυφή των αναδυόμενων αγορών προσφέροντας στους πελάτες τον τέλειο συνδυασμό υψηλής ποιότητας προϊόντων και απόδοσης σε εξαιρετικές τιμές.

 

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Samsung Galaxy Z Flip4: Επίσημα το νέο clamshell αναδιπλούμενο smartphone

10 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Εκτός από το Samsung Galaxy Z Fold4, η εταιρεία παρουσίασε επίσημα πριν από λίγο και το Galaxy Z Flip4, με το οποίο φιλοδοξεί να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία του περυσινού μοντέλου που κατέγραψε τις ...

Xiaomi MIX Fold 2: Τα πρώτα στοιχεία για το νέο foldable που παρουσιάζεται αύριο

10 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το νέο Unpacked Event της Samsung όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων foldables της εταιρείας, Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4, αλλά η Xiaomi έχει ήδη έτοιμη...

YouTube: Δυνατότητα pinch-to-zoom στα videos για τους Premium συνδρομητές σε συσκευές Android

08 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Μια νέα λειτουργία έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν οι συνδρομητές του YouTube Premium σε συσκευές Android. Η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε την δυνατότητα pinch-to-zoom για τα videos, επομένως, με την κλασική ...

Samsung Galaxy A23 5G, επίσημα η 5G έκδοση, αλλά με οθόνη 60Hz

08 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, η Samsung προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy A23 5G, το νέο μέλος της φετινής σειράς Galaxy A που φέρνει ελάχιστες αλλαγές σε σύγκριση με το 4G μοντέλο. Για την ...

Moto RAZR 2022, Moto X30 Pro και Moto S30 Pro παρουσιάζονται στις 11 Αυγούστου 2022

08 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Η αναβολή της εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου foldable, αλλά και των νέων ναυαρχίδων της Motorola δεν ήταν πολύ μεγάλη, καθώς η εταιρεία έχει προγραμματίσει για αυτήν την Πέμπτη 11 Αυγούστου την ...

Samsung Galaxy S23 Ultra: Φήμες για Snapdragon 8 Gen2, κάμερα 200MP και μπαταρία 5000mAh

05 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Εν μέσω αναμονής για τα αποκαλυπτήρια των νέων foldables της Samsung (Unpacked Event στις 10 Αυγούστου), που παρεμπιπτόντως φημολογείται ότι θα χάσουν το γράμμα Z από τις ονομασίες τους (άρα Galaxy Fold4 και ...

OxygenOS 13: Τα νέα χαρακτηριστικά και ποιες OnePlus συσκευές θα το λάβουν

04 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Μαζί με το OnePlus 10T, η εταιρεία παρουσίασε και την νέα έκδοση του περιβάλλοντος χρήσης OxygenOS, το οποίο βασίζεται στο Android 13 και θυμίζει ολοένα και περισσότερο το ColorOS της OPPO αλλά δεν μπορείς να ...

OnePlus 10T: Επίσημα με Snapdragon 8+ Gen1 και τιμή εκκίνησης τα €699

03 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Όπως το είχε προαναγγείλει, η OnePlus παρουσίασε επίσημα σήμερα το OnePlus 10T, την δεύτερη ναυαρχίδα της σεζόν που θεωρητικά κινείται ένα επίπεδο χαμηλότερα από το OnePlus 10 Pro, αλλά σε ορισμένα σημεία είναι...

Samsung Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G: Τα νέα Awesome smartphone της Samsung

01 Αυγούστου 2022 Techgear Team

Για μια ακόμη χρονιά, η Samsung μένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει τεχνολογίες και τεχνικά χαρακτηριστικά των flagship σειρών της σε πιο οικονομικές συσκευές, με τη σειρά Samsung Galaxy A να ενισχύεται ...

Samsung Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 σε νέα αποκαλυπτικά renders

29 Ιουλίου 2022 Christos Elpidis

Για τις 10 Αυγούστου 2022 είναι προγραμματισμένο το Unpacked Event της Samsung, όπου και θα αποκαλυφθούν επίσημα τα νέα foldables της εταιρείας, αλλά οι διαρροές επίσημων renders συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ...

Loader
techgear_icon