Nintendo Switch: Δωρεάν επισκευή των Joy-Cons σε όλη την Ευρώπη!

Κανείς δεν αμφισβητεί την τεράστια επιτυχία του Nintendo Switch σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά παράλληλα κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των χρηστών με το περίφημο «τζογάρισμα» των τηλεχειριστηρίων Joy-Cons.

Η ευχάριστη είδηση για τους κατόχους της φορητής παιχνιδοκονσόλας της Nintendo «έσκασε» πριν από λίγη ώρα από την ιστοσελίδα Nintendo Life, η οποία εντόπισε στην επίσημη ιστοσελίδα υποστήριξης της εταιρείας για το Ηνωμένο Βασίλειο μια αναφορά για τη δωρεάν επισκευή των sticks των τηλεχειριστηρίων όχι μόνο στη χώρα, αλλά και σε όλη την Ευρωζώνη, ακόμη και εάν έχει λήξει η διετής εγγύηση που πήρε ο χρήστης κατά την αγορά του Nintendo Switch.

Αυτό σημαίνει πως όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα drifting με τα τηλεχειριστήρια Joy-Cons στην Ευρώπη μπορεί να απευθυνθεί στα εξουσιοδοτημένα service της εταιρείας για να του τα επισκευάσουν εντελώς δωρεάν! Υπάρχουν, φυσικά, ορισμένες περιπτώσεις που εξαιρούνται της δωρεάν επισκευής, με σημαντικότερη όλων το ενδεχόμενο να έχουν ανοιχτεί τα τηλεχειριστήρια από μη εξουσιοδοτημένο service, ενώ δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη ημερομηνία λήξης αυτού του προγράμματος επισκευής.

Όπως και να ‘χει, όσοι έχετε στην κατοχή σας Nintendo Switch και αντιμετωπίζετε πρόβλημα drifting με τα Joy-Cons, μπορείτε να αναζητήσετε κάποιο εξουσιοδοτημένο service για να τα διορθώσετε χωρίς έξοδα.

[via]

Loading