Nintendo Switch: Η κονσόλα με τον ταχύτερο ρυθμό πωλήσεων στις ΗΠΑ!

Το Nintendo Switch διαγράφει ούτως ή άλλως μια εξαιρετική πορεία σε όλο τον κόσμο, αλλά κανείς ίσως δεν περίμενε ότι θα κέρδιζε τον τίτλο της παιχνιδοκονσόλας με τον ταχύτερο ρυθμό πωλήσεων στις ΗΠΑ! Από το Μάρτιο του 2017 μέχρι και το Νοέμβριο του 2018, το Nintendo Switch έχει πουλήσει 8.7 εκατ. τεμάχια στις ΗΠΑ, περισσότερα δηλαδή απ' όσα είχαν πουλήσει οι Microsoft και Sony σε οποιαδήποτε γενιά των δικών τους παιχνιδοκονσολών μέσα στους πρώτους 20 μήνες.

Η επιτυχία είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς την αποτυχία του Wii U και τη δυσπιστία που δημιουργήθηκε για τη Nintendo, ενώ δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι το Nintendo Switch δεν προσφέρει την ισχύ των Xbox One και PS4. Αλλά αυτό ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός για την εταιρεία, η οποία ρίχνει πάντοτε μεγαλύτερο βάρος στη χρηστικότητα και τη διασκέδαση.

Οι πωλήσεις του Nintendo Switch αναμένεται ότι θα συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους μέσα στους επόμενους μήνες, χάριν στους εξαιρετικούς τίτλους που λανσάρονται ανά τακτά διαστήματα και κρατούν το ενδιαφέρον των gamers αμείωτο. Να κάνουμε και μια αναφορά στο Super Smash Bros. Ultimate, το οποίο μέσα σε 11 ημέρες κατάφερε να πουλήσει 3 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα αποτελεί το κορυφαίο video game όλων των εποχών της Nintendo σε ρυθμό πωλήσεων για την ευρωπαϊκή αγορά!

[1, 2]

Loading