Nintendo Systems: Έπιασε δουλειά η νέα εταιρεία των Nintendo και DeNA

Τον περασμένο Νοέμβριο οι Nintendo και DeNA ανακοίνωσαν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία μιας νέας εταιρείας που θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη «νέων υπηρεσιών» με σκοπό να ενισχυθούν οι δραστηριότητας της πρώτης.

Η εταιρεία αυτή ονομάζεται πλέον Nintendo Systems και ξεκινά τη λειτουργία της υπό την ηγεσία μιας ομάδας μηχανικών από στελέχη και των δύο, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη ενός συστήματος που θα διευκολύνει την πρόσβαση στο περιεχόμενο της Nintendo για τους καταναλωτές.

Πέρα από αυτήν την ανακοίνωση, δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ποιο ακριβώς θα είναι το προϊόν - υπηρεσία που ετοιμάζουν, αλλά σίγουρα έχει εξάψει την φαντασία μας. Μοιάζει μάλλον απίθανο να πρόκειται για hardware, γι’ αυτό θα ποντάρουμε (με μεγάλη επιφύλαξη) σε μια πλατφόρμα που θα συμπεριλάβει όλα ή έστω τα περισσότερα παιχνίδια της Nintendo, μιας και πριν από μερικές ημέρες αποσύρθηκαν αυτά των Wii U και Nintendo 3DS.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται από το 2015 και έχουν δώσει διάφορους τίτλους, όπως τα Super Mario Run, Mario Kart Tour, Pokémon Masters και Animal: Crossing Pocket Camp.

[via]

Loading