Nioh και Nioh 2 έρχονται σε remastered εκδόσεις για το PS5!

Ωραίες ειδήσεις μας έρχονται από την Koei Tecmo, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα πως θα κυκλοφορήσει remastered εκδόσεις των Nioh και Nioh 2 για το PlayStation 5, καθώς και την PC έκδοση του Nioh 2.

Συγκεκριμένα, από τις 5 Φεβρουαρίου 2020 θα είναι διαθέσιμη η The Nioh Collection που θα περιλαμβάνει και τα δύο remastered παιχνίδια, αλλά θα μπορούμε να τα αγοράσουμε και ξεχωριστά το καθένα. Επίσης, θα κυκλοφορήσει το Nioh 2: The Complete Edition που περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και τα τρία DLCs, ενώ όσοι το αγοράσουν για το PS4 θα μπορούν να αναβαθμίσουν δωρεάν για τη remastered έκδοση του PS5. Σημειώστε ότι εάν έχετε ήδη το Nioh 2 για το PS4, τότε θα μπορείτε να αναβαθμίσετε δωρεάν στην έκδοση του PS5 χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνονται τα DLCs. Οι remastered εκδόσεις των Nioh και Nioh 2 υποστηρίζουν ανάλυση 4K και έως 120fps για το gameplay.

Σε ό,τι αφορά την PC έκδοση του Nioh 2, αυτή έρχεται με υποστήριξη wide-screen οθονών, HDR, ρυθμό ανανέωσης εικόνας 144Hz με frame rates εώς 120fps και ανάλυση 4K. Στο κομμάτι του gameplay υποστηρίζονται πλήρως τα mouse, πληκτρολόγια και gamepads.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading