Nioh 2: Νέο story trailer και πληροφορίες για το Season Pass

Ένα από τα παιχνίδια που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι gamers μέσα στο 2020 είναι και το Nioh 2 της Team Ninja, η οποία φροντίζει να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά τους με ένα νέο story trailer, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ορισμένες πληροφορίες για το Season Pass του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει ο Tom Lee, Creative Director της Team Ninja, στο PlayStation Blog:

Η υπόθεση του Nioh 2 μας μεταφέρει στην Ιαπωνία του 1555, δηλαδή 45 χρόνια πριν τα γεγονότα του original Nioh. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Hideyoshi, έναν κυνηγό δαιμόνων που είναι μισός άνθρωπος και μισός yokai (χοντρικά ας το πούμε πνεύμα).
Τα πράγματα ζορίζουν όταν μια μέρα ο ήρωας χάνει τον έλεγχο της δύναμης του κατά τη διάρκεια μιας μάχης με έναν πανίσχυρο εχθρό. Παρόλα αυτά, θα καταφέρει να βρει τη γιατρειά του από έναν περιπλανώμενο έμπορο που ονομάζεται Toukichiro και πουλά ορισμένες παράξενες Spirit Stones - μαγικά αντικείμενα που σε βοηθούν να επικοινωνείς με τα πνεύματα yokai.
Στην περιπλάνηση του στον κόσμο, ο Hideyoshi θα συναντήσει νέους ήρωες και θα μαζεύει αυτές τις μυστηριώδεις Spirit Stones που θα τον κρατούν ασφαλή απέναντι σε έναν άγνωστο εχθρό.

Σε ό,τι αφορά το Season Pass, αυτό θα περιλαμβάνει τρία DLCs που θα προσθέσουν νέες ιστορίες, ικανότητες, εξοπλισμό και χαρακτήρες. Όλα θα είναι prequels της βασικής υπόθεσης του Nioh 2.

Το Nioh 2 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4 στις 13 Μαρτίου 2020.

Loading