Nioh και Outlast 2 διαθέσιμα δωρεάν τον Νοέμβριο στο PlayStation Plus

Μπήκε και ο Νοέμβριος, οπότε μπορούμε να υποδεχθούμε και τα νέα δωρεάν παιχνίδια της υπηρεσίας PlayStation Plus για όσους είναι συνδρομητές. Αμφότερα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού τόσο το Nioh, όσο και το Outlast 2 έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία το καθ’ ένα στην κατηγορία του.

Το Nioh είναι ένα action RPG με έντονη δράση και την υπόθεση να τοποθετείται στην Ιαπωνία, την εποχή των σαμουράι. Συνδυάζει στοιχεία από πραγματικά γεγονότα με σκοτεινή φαντασία και αστικούς μύθους, γι’ αυτό έρχεσαι αντιμέτωπος τόσο με πολέμαρχους, όσο και με δαίμονες, προσπαθώντας να τους κατατροπώσεις με πληθώρα όπλων, μαγείας και πολεμικών τεχνών.

Στο Outlast 2 αναλαμβάνεις τον ρόλο του Blake Langermann, έναν καμεραμάν που εργάζεται παρέα με τη σύζυγο του Lynn. Οι δυο σας αναλαμβάνετε το ρίσκο να εξερευνήσετε σκοτεινές υποθέσεις που δύσκολα επιλέγουν άλλοι δημοσιογράφοι. Η εκκίνηση γίνεται ακολουθώντας τα ίχνη μιας φαινομενικά απίθανης δολοφονίας μια εγκύου που δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της. Η έρευνα σας οδηγεί στην έρημο της Arizona και σας μπλέκει σε έναν τόσο διαβρωμένο κόσμο που μετα βίας διατηρείς τα λογικά σου.

Το Nioh και το Outlast 2 θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για τα μέλη του PlayStation Plus από αύριο, 5 Νοεμβρίου 2019.

Loading