Είναι αυτό το Nokia 9 με τις 5 κάμερες στο πίσω μέρος; [Photo]

Το περίφημο Nokia 9 έχει σταθερή παρουσία στην ειδησεογραφία εδώ και αρκετούς μήνες, καθότι πιστεύεται ότι θα είναι η απόλυτη ναυαρχίδα της HMD Global μετά το δυναμικό comeback για το brand της Nokia. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν, και κατά καιρούς έχουμε διαβάσει ορισμένα πολύ εντυπωσιακά πράγματα σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Τον περασμένο Απρίλιο είχε έρθει στη δημοσιότητα μια τεράστια διαρροή όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών του Nokia 9 και ανάμεσα τους βλέπαμε την αφρόκρεμα της εποχής: οθόνη QHD+, επεξεργαστή Snapdragon 845, 8GB RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος μεταξύ άλλων. Από τη σημερινή διαρροή, ωστόσο, βλέπουμε ότι επανέρχεται στο προσκήνιο το σενάριο για τοποθέτηση 5 αισθητήρων κάμερας στο πίσω μέρος!

Η φωτογραφία μας δείχνει το μοντέλο TA-1094, κωδικός αριθμός που και παλαιότερα είχε συνδεθεί με το Nokia 9, και διακρίνουμε συνολικά 7 οπές σε ένα εξάγωνο με τις 5 να αντιστοιχούν στους αισθητήρες κάμερας με φακούς Zeiss, μία στο LED flash και για την τελευταία επάνω δεξιά βλέπουμε...Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα η HMD Global κατοχύρωσε και τα δικαιώματα χρήσης του trademark "PureView".

Υπερβολή; Καινοτομία ή απλά ένα Gimmick; Ελπίζουμε να το μάθουμε αρκετά σύντομα!

[via]

Loading