Nokia 9 PureView: Το πρώτο επίσημο render αποκαλύπτει και εντυπωσιάζει

Εδώ και πολλούς μήνες ακούμε για το Nokia 9 PureView, την επόμενη ναυαρχίδα της HMD Global για την οποία μπορεί να μην έχει τοποθετηθεί επίσημα, αλλά είναι γνωστό στην πιάτσα ότι έχει αναβάλει την παρουσίαση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στα μέσα Οκτωβρίου. Η συσκευή λογικά είναι απόλυτα έτοιμη και η εταιρεία απλά αναζητά την κατάλληλη περίοδο για να την παρουσιάσει στην αγορά, με πιθανότερο σενάριο αυτό στα τέλη Ιανουαρίου για να αποφύγει τον μεγάλο "χαμό" των CES 2019 και MWC 2019.

Μια ιδέα για την εμφάνιση του Nokia 9 PureView την έχουμε πάρει από τις προηγούμενες διαρροές, αλλά η σημερινή προέρχεται από τον Evan Blass και είναι ό,τι κοντινότερο μπορούμε να δούμε, καθότι μοιάζει με εικόνα από media kit. Από αυτήν διακρίνουμε ότι σχετικά μεγάλα bezels για την εποχή, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και πανέμορφη κατασκευή από γυαλί και μέταλλο, ενώ φυσικά αυτό που χτυπά στο μάτι είναι η πενταπλή κάμερα στο πίσω μέρος με LED flash και το logo του προγράμματος Android One.

Στην πρόσοψη του Nokia 9 PureView αναμένεται οθόνη 5.9'' QHD+ (2880 x 1440, 18:9) χωρίς notch και μονή κάμερα, ενώ στο κάτω μέρος θα υπάρχει μόνο υποδοχή USB Type-C (όχι 3.5mm για ακουστικά). Η κατασκευή του λογικά θα είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη με διαστάσεις 155 x 75 x 7.9mm. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα, το Nokia 9 θα διαθέτει επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 845, 8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie και μπαταρία 4150mAh.

[via]

Loading