Smartphonebetatest.com, η ιστοσελίδα της Nokia για το Lumia 900 και έμμεση επίθεση στο iPhone

Nokia SmartphoneBetaTest

Λίγες ημέρες πριν το επίσημο λανσάρισμα του Nokia Lumia 900 στις ΗΠΑ για λογαριασμό της AT&T, η Nokia δημιούργησε την ιστοσελίδα Smartphonebetatest.com για να προωθήσει το νέο Windows Phone smartphone, μέσα στην οποία έχει ξεκινήσει μια σχετική αντίστροφη μέτρηση, ενώ περιλαμβάνονται και videos που διακωμωδούν κυρίως το iPhone.

Εάν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, θα δείτε σε ένα επαναλλαμβανόμενο video τον Chris Parnell, πρώην μέλος του κωμικού show Saturday Night Live, να κάθεται σε ένα δωμάτιο διαχείρισης, να βαριέται και να περιμένει το τέλος της αντίστροφης μέτρησης (την ερχόμενη Παρασκευή) για να συμβεί κάτι καλό.

Ακόμη, μπορείτε να δείτε τα τρία videos που υποτίθεται ότι διαδραματίζονται στα γραφεία μιας εταιρίας, η οποία ασχολείται με την κατασκευή smartphones, με τους πρωταγωνιστές να συζητούν διάφορα προβλήματα που συναντήσαμε στο παρελθόν κυρίως στο iPhone (π.χ. Antennagate).

Βλέπουμε ότι και η Nokia καταφεύγει σε επίθεση εναντίον του iPhone, αλλά σίγουρα όχι με τον άμεσο τρόπο της Samsung, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της επιτυχίας στην όχι και τόσο φιλόξενη αγορά των ΗΠΑ.


Nagging Suspicion

[via WPCentral]

Loading