Φαντασμαγορικό show από τη Nokia στο Λονδίνο [Video]

Και η προώθηση του Windows Phone από τη Nokia συνεχίζεται... Φήμες θέλουν, μάλιστα τη Microsoft να έχει καταβάλει στην εταιρεία το ποσό των $20 εκατομμυρίων ακριβώς για το σκοπό αυτό και όπως φαίνεται η Nokia τα καταφέρνει μια χαρά.

Έπειτα, λοιπόν, από την ανακήρυξη του Lumia 800 ως το επίσημο smartphone του UK Χ Factor αλλά και το στήσιμο ειδικού stand με τις νέες Windows Phone συσκευές της εταιρείας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, σειρά έχει ένα νέο φαντασμαγορικό show.

Όπως ανακοίνωσε η Nokia, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα εκπληκτικό 4D show στο Millbank Tower του Λονδίνου. Πάνω στα 800 παράθυρα του πανύψηλου ουρανοξύστη (120m) θα προβληθούν φαντασμαγορικές εικόνες, σε ένα θέαμα δίχως προηγούμενο. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο παγκοσμίου φήμης DJ deadmau5, o οποίος θα παρουσιάσει δύο ολοκαίνουρια κομμάτια του, αποκλειστικές δημιουργίες για τους σκοπούς του show.

Σύμφωνα με πηγές, τα εκπληκτικά εφέ θα κάνουν τον πύργο να μοιάζει έτοιμο να πέσει μέχρι που μια γιγάντια πεταλούδα θα έρθει να καλύψει το κτίριο. Το θεαματικότατο show θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή της επίσημης κυκλοφορίας του Nokia Lumia 800 στην Αγγλία. Για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν, αλλά βρίσκονται μακριά από το Λονδίνο, μπορούν να το κάνουν online από εδώ.


Nokia UK - Nokia Lumia Live ft deadmau5 -... by TechGear

[πηγή marketwatch]

 

Loading