Nothing ear (1): Επίσημα τα TWS ακουστικά στα €99

Επίσημα αποκαλυπτήρια σήμερα για τα πρώτα TWS ακουστικά της νεοσύστατης Nothing, της εταιρείας που ξεκίνησε ένας εκ των συνιδρυτών της OnePlus, ο Carl Pei. Πρόκειται για τα Nothing ear (1), για τα οποία έχουμε κάνει αναφορές τους προηγούμενους μήνες ελέω των συνεχόμενων teasers που δημοσίευε η εταιρεία για να στήσει το απαραίτητο hype.

Τα Nothing ear (1) ξεχωρίζουν για το μοναδικό διάφανο design, είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υλικό, ζυγίζουν μόλις 4.7gr το καθένα και θεωρητικά προσφέρουν σπουδαία χαρακτηριστικά για την τιμή τους. Συγκεκριμένα, το κάθε ακουστικό περιλαμβάνει δυναμικό driver 11.6mm και σύστημα αναγνώρισης αφής για τη διαχείριση του ANC, των media controls και των κλήσεων.

nothing-ear-1-1.jpg

Η διασύνδεση με συσκευές Android και iOS γίνεται μέσω Bluetooth 5.2 (SBC και AAC codecs), ενώ υπάρχει συνοδευτική εφαρμογή για περαιτέρω διαμόρφωση των χειρονομιών, του ANC, του equalizer και για τις αναβαθμίσεις του λογισμικού. Υπάρχουν δύο επίπεδα ενεργής ακύρωσης θορύβου και ξεχωριστό transparency mode για να ακούς τι συμβαίνει γύρω σου χωρίς να βγάζεις τα ακουστικά.

Στο κομμάτι της αυτονομίας, η Nothing αναφέρει ότι ξεπερνούν τις 4 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με ενεργοποιημένο το ANC ή σχεδόν 6 ώρες με απενεργοποιημένο το ANC. Η θήκη φόρτισης προσφέρει έξτρα 34 ώρες αυτονομία συνολικά και μπορεί να φορτιστεί είτε μέσω της υποδοχής USB Type-C, είτε ασύρματα (πρωτόκολλο Qi).

Η τιμή των Nothing ear (1) για την Ευρώπη ορίστηκε στα €99.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading