Nothing Ear (2): Επίσημα τα νέα TWS ακουστικά με σημαντικές βελτιώσεις

Περίπου 18 μήνες μετά το λανσάρισμα του πρώτου προϊόντος της εταιρείας Nothing, την οποία ίδρυσε ο πρώην CEO της OnePlus, Carl Pei, και αφότου έκανε και το πρώτο βήμα στην κατηγορία των smartphones με το Nothing Phone (1), υποδεχόμαστε τα δεύτερης γενιάς ασύρματα ακουστικά Nothing Ear (2).

nothing-ear-2-1.jpg

Η εταιρεία δεν προχώρησε σε σχεδιαστικές αλλαγές, αλλά ενίσχυσε σημαντικά το hardware για να προσφέρει μια ακόμα καλύτερη εμπειρία ακρόασης στους καταναλωτές. Τα Nothing Ear (2) υποστηρίζουν το LHDC 5.0 audio codec για streaming ήχου Hi-Res, διαθέτουν κεραία Bluetooth 5.3 για ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο συσκευές, ενώ ο κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ηχητικό προφίλ μετά από ένα σύντομο έλεγχο μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής Nothing X.

nothing-ear-2-2.jpg

Τα Nothing Ear (2) προσφέρουν αυτόματα προσαρμόσιμη τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου, διαθέτουν νέα 11.6mm drivers με διάφραγμα από γραφένιο και πολυουρεθάνη, καθώς και επανασχεδιασμένο σύστημα αποκοπής των εξωτερικών θορύβων για απομόνωση της φωνής του χρήστη εάν βρίσκεται σε πολύβουο περιβάλλον ή αν φυσάει δυνατά.

nothing-ear-2-3.jpg

Η κατασκευή τους είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP54 για προστασία από σταγόνες βροχής, ιδρώτα και σκόνη, ενώ η συνολική αυτονομία μαζί με τη θήκη φόρτισης φτάνει έως τις 36 ώρες. Η τελευταία φορτίζει είτε μέσω USB-C είτε ασύρματα.

Τα Nothing Ear (2) είναι διαθέσιμα μέσα από το επίσημο κατάστημα της εταιρείας σε τιμή €149.

Loading