Nothing phone (1): Έρχεται το καλοκαίρι με το Nothing OS

Ο Carl Pei φιλοδοξεί για άλλη μια φορά να φέρει την αλλαγή στην αγορά των Android smartphones, βλέποντας ότι το πρώτο παιδί του πήρε λάθος (;) δρόμο (βλ. OnePlus). Το νέο project της Nothing φεύγει από την κατηγορία των ακουστικών - αν και το πρώτο προϊόν της, τα Nothing Ear (1), είναι μια αρκετά σοβαρή πρόταση - για να προκαλέσει θόρυβο στην κατηγορία των Android smartphones.

Το smartphone ονομάζεται Nothing phone (1) και για την ώρα η εταιρεία μιλά μόνο για το λειτουργικό σύστημα Nothing OS που θα απολαύσουν οι χρήστες όταν έρθει η ώρα για το λανσάρισμα του αργότερα μέσα στη χρονιά. Επομένως, μην περιμένετε να διαβάσετε για τεχνικές προδιαγραφές, καθώς η μόνη πληροφορία που έχουμε αφορά τη συνεργασία της εταιρείας με την Qualcomm για τον επεξεργαστή, χωρίς να επιβεβαιώνεται αν πρόκειται για το Snapdragon 8 Gen1.

nothing-phone-1.jpg

Σε ό,τι αφορά το Nothing OS, ουσιαστικά πρόκειται για το περιβάλλον χρήσης της εταιρείας που προορίζεται να προσφέρει μια γρήγορη και ομαλή εμπειρία χρήσης όσο πιο κοντά γίνεται στην έκδοση του Android OS για τα Pixel smartphones. Στο επίκεντρο της ανάπτυξης του Nothing OS βρίσκεται η απρόσκοπτη συνεργασία με τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας, άρα μπορούμε να αναμένουμε και κάτι ακόμα πέραν του smartphone μέσα στο 2022. Αναφέρουν, επίσης, ότι θα υπάρχει εξίσου καλή συνεργασία και με τις συσκευές άλλων εταιρειών, ενώ εξέφρασαν και την πρόθεση να μοιράσουν άδειες χρήσης του Nothing OS και σε άλλους κατασκευαστές.

Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι για να γνωρίσουμε τόσο το Nothing phone (1), όσο και το Nothing OS.

Loading