Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε ότι θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 8 Series

Όταν ο Carl Pei έπαιρνε την μεγάλη απόφαση να αφήσει πίσω του την OnePlus διαφωνώντας με την κατεύθυνση που πήρε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, ήταν αναμενόμενο πως αργά ή γρήγορα θα έφτιαχνε κάτι δικό και κάπως έτσι προέκυψε η Nothing. Η τελευταία ξεκίνησε την πορεία της με ένα ζευγάρι ακουστικά (Nothing Ear 1), ενώ πέρυσι έκανε το πρώτο βήμα στην αγορά των smartphones με το Nothing Phone (1) που σε γενικές γραμμές ακολούθησε την αρχική φιλοσοφία της OnePlus για να προσφέρει επιδόσεις ναυαρχίδας σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό.

Βέβαια, με επεξεργαστή Snapdragon 7 Gen1 δεν θα μπορούσε να μπει στην ίδια πρόταση με την premium κατηγορία, αλλά στάθηκε ικανοποιητικά απέναντι στις upper mid-range προτάσεις αναλογικά και με την τιμή του. Τα πράγματα αναμένονται διαφορετικά στο επόμενο smartphone της Nothing, καθώς επιβεβαιώθηκε στο MWC 2023 πως το Nothing Phone (2) θα κυκλοφορήσει με επεξεργαστή Snapdragon 8-series!

Το Nothing Phone (2) δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και σε αντίθεση με ό,τι περιμέναμε, η εταιρεία τηρεί σιγή ιχθύος για το νέο smartphone της. Οι αναλυτές εκτιμούν πως δεν θα είναι ο κορυφαίος Snapdragon 8 Gen2, αλλά κάποιος από τα δύο προηγούμενα SoCs (Snapdragon 8 Gen1 ή 8+ Gen1), εκτός αν η Nothing ανεβάσει αρκετά την τιμή.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και τις καθιερωμένες «διαρροές» για να σχηματίσουμε μια καλύτερη εικόνα και για το Nothing Phone (2), ενώ παράλληλα περιμένουμε και τα ακουστικά Nothing Ear (2).

[via]

Loading