Nova: 2 μήνες δωρεάν πάγιο σε όλους τους νέους συνδρομητές 


H Nova προσφέρει 2 μήνες δώρο το πάγιο σε όλες τις υπηρεσίες Τηλεόρασης, Internet, Τηλεφωνίας ή και σε οποιονδήποτε συνδυασμό, σε νέους συνδρομητές που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά, μόνο για λίγες ημέρες!

Τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για όλους να μπουν στον κόσμο της Nova και να απολαύσουν ποιοτική ψυχαγωγία με πληθώρα επιλογών, αξιόπιστο Internet και απεριόριστη τηλεφωνία, αφού θα έχουν 2 μήνες δώρο στο πάγιο όποιας υπηρεσίας επιλέξουν! Επιπλέον μπορούν να εκμεταλλευτούν και δωρεάν τέλη ενεργοποίησης, εξοπλισμό και εγκατάσταση που προσφέρουν πολλές από τις υπηρεσίες.

Η Nova, κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, προσφέρει αυτή τη δυνατότητα μόνο για λίγες μέρες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.nova.gr ή να καλέσουν το 13831.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading