up_icon
Apple Google

Ο CEO της Google εξέφρασε τη θέληση του για νέες συνεργασίες με την Apple

23 Μαΐου 2020 Christos Elpidis

Ο CEO της Google εξέφρασε τη θέληση του για νέες συνεργασίες με την Apple

Η συνεργασία μεταξύ Google και Apple φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει μόνο στην από κοινού ανάπτυξη των APIs για τις εφαρμογές ιχνηλάτησης επαφών που προέκυψαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το ενδεχόμενο συνέχισης δεν προέκυψε από φήμες, αλλά από τον κ. Sundar Pichai, CEO των Google και Alphabet.

Ο κ. Pichai τόνισε σε δήλωση του πως θα γίνουν προσπάθειες μεταξύ των δύο κολοσσών για διαφορετικού τύπου projects, όπως για παράδειγμα αυτό του κοινού συστήματος ειδοποιήσεων, ενώ επιβεβαίωσε ότι συνομιλεί τακτικά με τον CEO της Apple, κ. Tim Cook, για διάφορα θέματα.

Για την ώρα, πάντως, περιμένουμε την ενσωμάτωση του API ιχνηλάτησης επαφών στα Android OS και iOS, αλλά δεν κρύβουμε ότι θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε νέου τύπου κοινά projects μεταξύ Apple και Google στο κοντινό μέλλον που ενδεχομένως θα ωφελήσουν σημαντικά εμάς τους απλούς χρήστες των συστημάτων τους.

[via]

Christos Elpidis

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

ΣΧΟΛΙΑ
techgear_icon