LG

Ο πρώτος κινηματογράφος με οθόνη LG LED Cinema και ήχο Dolby Atmos είναι γεγονός

Το τμήμα Business Solutions της LG εντυπωσιάζει τους φίλους του σινεμά με τα εγκαίνια του πρώτου κινηματογράφου παγκοσμίως, εξοπλισμένο με LG LED Cinema οθόνη, σε συνδυασμό με τον cinema server της Dolby προσφέροντας καθηλωτικό Dolby Atmos ήχο. Η φουτουριστική κινηματογραφική αίθουσα βρίσκεται στην Ταϊβάν και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον κορυφαίο όμιλο κινηματογράφου της χώρας, Showtime Cinemas, την πρώτη στην αγορά που αντικατέστησε πλήρως τον παραδοσιακό κινηματογραφικό προβολέα με την τεχνολογία LG LED Cinema.

Η LG και τα Dolby Laboratories συνεργάστηκαν για να ενσωματώσουν τον Integrated Media Server (IMS3000) της Dolby με την πρωτοποριακή οθόνη LED Cinema της LG. Ο Dolby IMS3000 επιτρέπει την αναπαραγωγή εκπληκτικής ποιότητας ήχου Dolby Atmos ακολουθώντας την κίνηση και τη θέση των αντικειμένων στην οθόνη αφήνοντας τους θεατές με κομμένη την ανάσα. Συνδυάζοντας τον Dolby Atmos ήχο με τις ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες της LG LED Cinema οθόνης, οι θεατές βιώνουν μια πιο συναρπαστική και αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία.

Με πλάτος 14 μέτρα και ύψος 7 μέτρων, η LG LED Cinema οθόνη προβάλει λεπτομερείς 4K εικόνες. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς ψηφιακούς προβολείς, το σύστημα της LG εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε ολόκληρη την επιφάνεια χωρίς παραμόρφωση. Λόγω της ικανότητας να ελέγχει κάθε μεμονωμένο pixel, η οθόνη LG LED Cinema εγγυάται ανώτερη αναλογία αντίθεσης και εκπληκτικά ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων. Επιπλέον, πληροί τα υψηλότερα πρότυπα για την ασφάλεια περιεχομένου και την πιστοποίηση Digital Cinema Initiatives (DCI).

lg-led-cinema-display-01.jpg

Όπως δήλωσε ο Paik Ki-mun, Επικεφαλής του τμήματος Information Display της LG Electronics Business Solutions Company. 

Σκοπός μας είναι να αναβαθμίσουμε την κινηματογραφική εμπειρία πέρα από αυτό που έχει συνηθίσει και αναμένει ο θεατής. Είμαστε σίγουροι ότι η προηγμένη τεχνολογία των λύσεων LG LED Cinema Display και Dolby θα αυξήσουν το μερίδιό μας στην αναπτυσσόμενη αγορά του LED cinema

Ο Jed Harmsen, αντιπρόεδρος του τμήματος Cinema & Content Solutions της Dolby Laboratories, Inc και πρόσθεσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την LG Electronics καθώς θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό. Με τις ζωντανές εικόνες από την οθόνη LED Cinema της LG και τον εντυπωσιακό ήχο που προσέφερε η Dolby Atmos, οι φίλοι του σινεμά θα μπορούν να απολαύσουν μια αναβαθμισμένη και εντυπωσιακή κινηματογραφική εμπειρία
Loading