Obi-Wan Kenobi: Πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά

Μπαίνουμε πιο δυναμικά στους ρυθμούς της τηλεοπτικής σειράς Obi-Wan Kenobi, καθώς η Disney δημοσίευσε το πρώτο trailer που μας δίνει μια γεύση από την επιστροφή του Ewan McGregor στον ρόλο του μέντορα του Luke Skywalker, αλλά και του πατέρα του, Anakin Skywalker (aka Darth Vader).

Η υπόθεση της σειράς μας μεταφέρει 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του Star War: Revenge of the Sith, όπου ο Obi-Wan Kenobi έγινε μάρτυρας της πτώσης και της πορείας που πήρε ο καλύτερος φίλος και μαθητής του, Anakin Skywalker, προς την σκοτεινή πλευράς της Δύναμης. Βλέπουμε σκόρπιες εικόνες από τις ερήμους του πλανήτη Tatooine, από τους δρόμους του Mos Eisley και φυσικά από τα διαστημικά σκάφη της Αυτοκρατορίας, με τον Obi-Wan να λέει χαρακτηριστικά ότι «η μάχη τελείωσε, χάσαμε, μείνετε κρυμμένοι».

Εκτός από τον Ewan McGregor, στη σειρά Obi-Wan επιστρέφει στον ρόλο του ο Hayden Christensen (Anakin Skywalker / Darth Vader), ενώ στο υπόλοιπο cast βρίσκουμε τους Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell και Benny Safdie.

Το Obi-Wan Kenobi θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου 2022 στο Disney+.

Loading