Οι προσφορές Απριλίου σε γνήσιες άδειες χρήσης για Windows και Office


Το κατάστημα VIP-CDKdeals συνεχίζει ακάθεκτο και τον Απρίλιο τις προσφορές σε γνήσιες άδειες χρήσης λογισμικού της Microsoft (και όχι μόνο), έτσι ώστε να δώσετε νέα ζωή στους παλιούς υπολογιστές σας.

Πρόσφατα, μάλιστα, σταμάτησε οριστικά η υποστήριξη των Windows 7/8/8.1 από τον Chrome browser και την πλατφόρμα Steam, επομένως, έχετε έναν ακόμη καλό λόγο για να περάσετε στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows.

vip-cdkdeals-april-2023.jpg

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε το κουπόνι TG30 πριν ολοκληρώσετε την αγορά στο VIP-CDKdeals προκειμένου να λάβετε έκπτωση 30% στα παρακάτω προϊόντα (οι τελικές τιμές είναι οι αναγραφόμενες μετά την εισαγωγή του κουπονιού):

Πως να πραγματοποιήσετε αγορά από το VIP-CDKdeals

1. Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από την παραπάνω λίστα

vip-cdkdeals-april-2023-1.jpg


2. Προσθέστε το στο καλάθι σας

goodoffer24-february-step-2.jpg

3. Δηλώστε το κουπόνι TG30 στο πλαίσιο Promotion Code

4. Πατήστε Submit Order

goodoffer24-february-step-3.jpg

5. Επιλέξτε μέθοδο πληρωμής (προτείνουμε πάντα PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια)

goodoffer24-february-step-4.jpg

6. Ολοκληρώστε την πληρωμή και σύντομα θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει το κλειδί (καμιά φορά μπορεί να φτάσει στον φάκελο Spam)

goodoffer24-february-step-5.jpg

Ενεργοποίηση Windows 10/11

Για την ενεργοποίηση του προϊόντος θα χρειαστεί πρώτα να έχετε κατεβάσει την έκδοση Windows 10 που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση τους με το κλειδί που αγοράσατε. (Start Menu -> Settings -> Update & Security -> Activate Windows or Change Product Key).

Loading