OnePlus 7: Το πρώτο επίσημο teaser τονίζει τη ομαλή εμπειρία χρήσης και την ταχύτητα

Τόσο καιρό είχαμε διαρροές και φήμες για το OnePlus 7, αλλά πλέον ήρθε η ώρα να μιλήσει η ίδια η εταιρεία για την επόμενη ναυαρχίδα της. Ο ιδρυτής και CEO, Pete Lau, δημοσίευσε σήμερα το πρώτο επίσημο teaser στο Twitter τονίζοντας ιδιαίτερα την εξαιρετική εμπειρία χρήσης και την ταχύτητα.

Ειδικά για την ομαλή εμπειρία χρήσης είναι πιο εκδηλωτικός, καθώς αναφέρει πως ήταν μεγαλύτερη πρόκληση ο ιδανικός συνδυασμός hardware και software απ' ό,τι το θέμα της ταχύτητας. Δεν αποκλείεται να αναφέρεται και στην τοποθέτηση οθόνης με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 90Hz που φημολογείται ότι θα δούμε στην έκδοση OnePlus 7 Pro.

Η παρουσίαση αναμένεται ότι θα γίνει στις 14 Μαΐου και θα δούμε all-screen οθόνη 6.5'' AMOLED χωρίς notch με ελάχιστα bezels και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, έως 12GB μνήμη RAM, έως 256GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 48MP + 20MP + 16MP, pop-up εμπρόσθια κάμερα 16MP, λειτουργικό σύστημα OxygenOS βασισμένο στο Android 9 Pie και μπαταρία 4000mAh με φορτιστή 44W Warp Charging.

Loading