OnePlus 9RT: Έρχεται με οθόνη 120Hz, ταχύτητα απόκρισης 600Hz και Snapdragon 888

Η OnePlus μας προετοιμάζει για την παρουσίαση του OnePlus 9RT στις 13 Οκτωβρίου 2021 και ήδη έχει αποκαλύψει η ίδια τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της.

Συγκεκριμένα, το OnePlus 9RT θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με ρυθμό απόκρισης στην αφή στα 600Hz, κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι gamers απολαμβάνοντας 57% μικρότερη καθυστέρηση στα clicks και 47% μικρότερη καθυστέρηση στα slides. Η OnePlus συνεργάστηκε με τη δική της ομάδα eSports για την οθόνη και έχει τοποθετήσει panel 6.55’’ E4 της Samsung με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz.

Ακόμη, το OnePlus 9RT διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888, μνήμη RAM LPDDR5 και αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 (δεν έχουν γίνει γνωστά τα νούμερα), 7GB virtual RAM, νέο σύστημα ψύξης και μπαταρία 4500mAh με φορτιστή 65W.

Το OnePlus 9RT θα είναι διαθέσιμο από τις 19 Οκτωβρίου 2021 στην Κίνα και πλέον περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση για όλες τις λεπτομέρειες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading