OnePlus Buds: Τα TWS ακουστικά της εταιρείας στα €89

Η OnePlus δεν αρκέστηκε μόνο στην AR παρουσίαση του OnePlus Nord που παρεμπιπτόντως ετοιμάζεται να σαρώσει τη mid-range κατηγορία. Η εταιρεία αποκάλυψε και τα πρώτα TWS ακουστικά της με ονομάσια OnePlus Buds, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη σε τιμή €89.

Ο σχεδιασμός τους θυμίζει τα AirPods της Apple και θα είναι διαθέσιμα σε τρείς αποχρώσεις (White, Gray, Nord Blue). Στο εσωτερικό κάθε ακουστικού υπάρχει ηχείο 13.4mm, διαθέτουν τρία μικρόφωνα αλλά όχι τεχνολογία ακύρωσης θορύβου (προσφέρουν κάτι ανάλογο μόνο για τις κλήσεις) και η σύνδεση τους γίνεται με οποιοδήποτε Android smartphone ταχύτατα διότι είναι συμβατά με το πρότυπο Fast Pair της Google. Ακόμη, η κατασκευή είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IPX4 για προστασία από νερό και ο τρόπος διαχείρισης μπορεί να διαμορφωθεί από τον χρήστη μόνο όταν τα συνδέσει με τις σειρές OnePlus 6/7/8.

Η OnePlus στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι τα OnePlus Buds προσφέρουν τρομερά μικρή καθυστέρηση (latency) στην αναμετάδοση του ήχου και ειδικά το Fnatic mode για gaming κατεβάζει αυτήν την καθυστέρηση στα μόλις 103ms, δηλαδή είναι ταχύτερα ακόμη και από ορισμένα ακουστικά τεχνολογίας aptX. Υποστηρίζουν, επίσης, την τεχνολογία Dolby Atmos.

Σε ό,τι αφορά την αυτονομία αυτή φτάνει έως τις 7 ώρες και με τη βοήθεια της θήκης φόρτισης απολαμβάνεις σχεδόν ακόμη 3 γεμίσματα (23 ώρες αυτονομία). Σημειώστε ότι η θήκη φόρτισης υποστηρίζει την τεχνολογία Warp Charge για πλήρη φόρτιση της μέσα σε λιγότερο από 1 ώρα.

Loading