OnePlus: Επίσημη επιβεβαίωση για το πρώτο foldable

Η OnePlus έφερε μαζί της στο MWC 2023 το OnePlus 11 Concept με το πρωτοποριακό (για smartphone) σύστημα υδρόψυξης, αλλά δεν «τόλμησε» να δείξει έστω κάποιο πρωτότυπο από το περίφημο αναδιπλούμενο smartphone της.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα λανσάρει το αναδιπλούμενο της στην αγορά μέσα στο δεύτερο μισό του 2023 και δεσμεύτηκε ότι θα απολαύσουμε μια ταχύτατη και απόλυτα ομαλή εμπειρία χρήσης, όπως την έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια στις συσκευές της OnePlus.

Σύμφωνα με τον Kinder Liu, πρόεδρο και COO της OnePlus, το αναδιπλούμενο της εταιρείας θα ακολουθήσει την σχεδιαστική γραμμή του βιβλίου, επομένως, περιμένουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο του Samsung Galaxy Z Fold. Υπενθυμίζουμε ότι η OnePlus βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου BBK γι’ αυτό δεν θα μας έκανε μεγάλη εντύπωση αν τελικά πρόκειται για rebranded έκδοση του OPPO Find N2.

Δεν θα αργήσουμε να μάθουμε περισσότερα για το αναδιπλούμενο της OnePlus, αφού η εταιρεία συνηθίζει να αποκαλύπτει σταδιακά όλα όσα θεωρεί σοβαρά selling points για τις συσκευές της.

[via]

Loading