OnePlus Pad: Αυτό είναι το πρώτο tablet στην ιστορία της εταιρείας

Η OnePlus ετοιμάζεται για το παγκόσμιο λανσάρισμα του OnePlus 11, το οποίο θα ανακοινωθεί στο επερχόμενο event της 7ης Φεβρουαρίου 2023 στην Ινδία, αλλά στην ίδια εκδήλωση θα έχουμε και τα αποκαλυπτήρια του OnePlus Pad, του πρώτου tablet στην ιστορία της εταιρείας.

Λίγες ώρες αφότου διέρρευσαν εικόνες και renders του tablet, η OnePlus επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα TechRadar πως οι φήμες είναι αληθινές. Η συσκευή αναμένεται με αλουμινένια premium κατασκευή και εργονομικό σχεδιασμό που θα διευκολύνει τον χρήστη να το κρατά και να το χρησιμοποιεί για ώρες χωρίς να κουράζεται. Επιπλέον, η OnePlus στέκεται ιδιαίτερα στην τοποθέτηση της πίσω κάμερας κεντρικά επάνω αντί σε κάποια από τις γωνίες, διότι με αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο ευθυγραμμισμένη σε αυτό που κοιτάζει ο χρήστης.

oneplus-pad-1.jpg

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά εκτός από το μέγεθος της οθόνης (11.6’’), αλλά λογικά θα υπάρξουν διαρροές μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι και επίσημες αποκαλύψεις για τα σημαντικότερα από αυτά όπως συνηθίζει η OnePlus για τα προϊόντα της πριν την παρουσίαση τους.

[via]

Loading