Να και κάτι πολύ πρωτοποριακό από την OnePlus. Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας beta έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Oxygen OS, η εταιρεία ανακοινώνει την υπηρεσία OnePlus Roaming που θα βρίσκεται στο εξής στις Ρυθμίσεις των συσκευών της στην κατηγορία Wi-Fi & Internet.

Τι είναι το OnePlus Roaming;

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια υπηρεσία data εντελώς ανεξάρτητη από την κάρτα SIM που σύμφωνα με την OnePlus θα υποστηρίζεται σχεδόν σε όλες τις χώρες και περιοχές (δεν έχει δώσει αναλυτική λίστα) και ο χρήστης θα μπορεί να αγοράζει πακέτα δεδομένων ή να ενεργοποιεί αυτά που έχει αγοράσει εκ των προτέρων. Η λίστα των πακέτων και οι τιμές τους θα διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

Σημειώστε ότι η υπηρεσία OnePlus Roaming δεν υποστηρίζει κλήσεις τηλεφώνου, καθώς αφορά αποκλειστικά και μόνο δεδομένα, ενώ δεν απαιτείται καν η παρουσία κάρτας SIM για να λειτουργήσει.

Το OnePlus Roaming είναι μέρος της έκδοσης Oxygen OS Open Beta 7 για το OnePlus 6 και αναμένεται σύντομα στο OnePlus 6T. Λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε ενημέρωση και για τα παλαιότερα μοντέλα της OnePlus.

[via]

Advertisements