OnePlus: Βόμβα με την αποχώρηση του συνιδρυτή Carl Pei

Μόλις μία ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση του OnePlus 8T, η εταιρεία κλυδωνίζεται από την αποχώρηση του συνιδρυτή της, κ. Carl Pei, ο οποίος αποτελούσε το πρόσωπο της στις Δυτικές χώρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Pei αντικαταστάθηκε από την Emily Dai που πρόσφατα τέθηκε επικεφαλής για τη σειρά Nord, ενώ ο ίδιος έχει αφαιρεθεί από τη διοικητική δομή της OnePlus.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον Carl Pei, ούτε από την OnePlus, παρόλα αυτά, η ιστοσελίδα TechCrunch αναφέρει ότι ο κ. Pei έφυγε για να ξεκινήσει τη δική του εταιρεία! Είναι σίγουρα αρκετά περίεργο να βλέπουμε μια τόσο ηχηρή αποχώρηση πριν από ένα μεγάλο λανσάρισμα και περιμένουμε εξηγήσεις γενικότερα για την πορεία της OnePlus.

Μη ξεχνάμε ότι πρόσφατα ο CEO της OnePlus, κ. Pete Lau, ανέλαβε και τον ρόλο του αντιπροέδρου της OPLUS, μιας επενδυτικής εταιρείας που ελέγχει τις OnePlus, OPPO και άλλες κινέζικες εταιρείας, ωστόσο, ο κ. Lau εξακολουθεί να παραμένει στη θέση του CEO της OnePlus.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading