Η OPPO κατάφερε να κρύψει την εμπρόσθια κάμερα κάτω από την οθόνη! [Video]

Η επόμενη μεγάλη καινοτομία που περιμένουμε να δούμε στα smartphones δεν είναι άλλη από την τοποθέτηση της εμπρόσθιας κάμερας μέσα από την οθόνη, έτσι ώστε να φτάσουμε οριστικά στο πραγματικό all-screen smartphone χωρίς notch, χωρίς οπές, χωρίς συρόμενους και pop-up μηχανισμούς, και χωρίς περιστρεφόμενα camera modules.

Στο παρελθόν έχουμε δει πατέντες των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας για μια τέτοια λύση, αλλά η μεγάλη είδηση έρχεται από την κινέζικη OPPO, μέλος του ομίλου BBK που έχει κάτω από την ομπρέλλα της τις Vivo και OnePlus.

Η OPPO μας δείχνει για πρώτη φορά την τεχνολογία της μέσα από ένα video που δημοσίευσε στο Twitter. Όπως θα δείτε, η εμπρόσθια κάμερα είναι κρυμμένη κάτω από την οθόνη και αντιλαμβάνεσαι τη θέση της όταν εμφανίζεται ένα μικρό φωτεινό δαχτυλίδι στο επάνω μέρος της.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανάλυση της τεχνολογίας, ούτε χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή της, αλλά δεν παύει να είναι μια απόδειξη πως προχωράμε σε μια τέτοια λύση για τα μελλοντικά all-screen smartphones.

Loading