Overwatch 2: Ανακοινώθηκε επίσημα με έμφαση στο co-op mode

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και στην περίπτωση του Overwatch. Η Blizzard ανακοίνωσε επίσημα στο συνέδριο BlizzCon 2019 το sequel του παιχνιδιού και αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες, χωρίς, όμως, να μας πει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το Overwatch 2 τοποθετεί τους παίκτες σε ομάδες 4 ατόμων που καλούνται να φέρουν εις πέρας συνεργατικές αποστολες. Αυτές χωρίζονται δύο κατηγορίες, τις Story και τις Hero. Οι αποστολές Story εξυπηρετούν τη συνέχεια της βασικής υπόθεσης σχετικά με την εξέγερση των ρομπότ, ενώ οι αποστολές Hero είναι αυτές στις οποίες θα κάψουμε περισσότερο χρόνο απασχολούμενοι με κλασικούς στόχους, όπως υπεράσπιση πόλεων και καταπολέμηση πρακτόρων. Στις Hero θα μπορείς, μάλιστα, να αναβαθμίσεις τον χαρακτήρα σου και να αποκτήσεις νέες ικανότητες στην πορεία. Να σημειωθεί, επίσης, ότι θα υπάρχει και ξεχωριστό mode για μάχες 6 εναντίον 6.

Στο τεχνικό σκέλος, η Blizzard αναφέρει πως η game engine έχει αναβαθμιστεί με αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει πολύ μεγαλύτερους χάρτες για τις co-op αποστολές, καλύτερα γραφικά και μεγάλη ποικιλία σε εχθρούς και βάσεις. Όλοι οι 31 ήρωες, οι χάρτες και τα modes του πρώτου Overwatch θα είναι κανονικά διαθέσιμα, ενώ θα προστεθούν περισσότερες περιοχές και νέοι χαρακτήρες.

Ακόμη, έχει προστεθεί το νέο game mode Push, όπου δύο ομάδες ανταγωνίζονται στο ποια θα κατασκευάσει πρώτη ένα ρομπότ με σκοπό να “σπρώξει” ένα αντικείμενο στην περιοχή του αντιπάλου για να κερδίσει. Αξιοσημείωτο, επίσης, ότι οι gamers του πρώτου Overwatch θα μπορούν να συμμετέχουν στο PvP multiplayer του Overwatch 2 σε ένα ιδιαίτερο cross-play.

Loading