Overwatch 2: Αποκαλυπτήρια για το νέο mutliplayer PvP στη BlizzCon 2019;

Αρκετές οι διαρροές για αυτά που θα δούμε επίσημα στο συνέδριο BlizzCon 2019 στις αρχές Νοεμβρίου, καθώς μετά το Diablo 4 μαθαίνουμε τώρα πως η Blizzard θα παρουσιάσει και το Overwatch 2. Για όσους δεν ασχολήθηκαν ποτέ, το πρώτο Overwatch κυκλοφόρησε επίσημα πριν από 3 χρόνια ως ένα νέο IP από την εταιρεία με έντονες μάχες PvP (σε ομάδες έως 6 ατόμων) και έλαβε πολύ καλές κριτικές, αλλά και το βραβείο Game of the Year στα Game Awards του 2016.

Οι gamers επιζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό μια συνέχεια και φαίνεται ότι η Blizzard αφουγκράστηκε τον παλμό για να προχωρήσει στην ανάπτυξη του δεύτερου μέρους. Όπως αναφέρει το δίκτυο ESPN, το Overwatch 2 θα περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, νέους χάρτες, νέο story mode PvE, νέο game mode με ονομασία Push, co-op mode 4 ατόμων και λογικά ορισμένους νέους χαρακτήρες.

Η υπόθεση του πρώτου Overwatch είναι η εξής:

Η ιστορία του Overwatch λαμβάνει χώρα σε μια μελλοντική και τεχνολογικά προηγμένη Γη. Σε μια περίοδο παγκόσμιας κρίσης, συστήνεται μια διεθνής ομάδα από στρατιώτες, επιστήμονες, εξερευνητές και άλλους μυστήριους, η οποία ονομάζεται Overwatch και έχει ως στόχο να επαναφέρει την ειρήνη στον κόσμο. Μετά από πολλά χρόνια, η επίδραση της ομάδας εξασθένισε και την οδήγησε στη διάλυση...αλλά ο κόσμος δεν έπαψε να χρειάζεται ήρωες
Loading