Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας με εξαιρετικές τιμές για Windows 10 και Office

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι η νέα αναβάθμιση του Windows 10 με κωδική ονομασία 21H1 θα κυκλοφορήσει μέσα στην Άνοιξη και θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις που αφορούν την ποιότητα, την ασφάλεια, την ιδιωτικότητα και την απομακρυσμένη πρόσβαση. Παράλληλα, ο Panos Panay τόνισε ότι η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, επομένως, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι καλό θα είναι να έχουμε ήδη αναβαθμίσει από τις προηγούμενες εκδόσεις του.

womans-day-keysworlds.jpg

Για όσους σκέφτονται το κόστος, η λύση βρίσκεται φυσικά στα κλειδιά που μπορεί να αγοράσει κανείς σε πολύ χαμηλή τιμή μέσα από το δημοφιλές και αξιόπιστο κατάστημα Keysworlds. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου 2021) ξεκίνησαν νέες εκπτώσεις ύψους έως 50% σε κλειδιά για Windows 10 και Office, τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε αξιοποιώντας το κουπόνι SKW50 στο ταμείο για τα παρακάτω προϊόντα (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές):

Σχετικά με το Keysworlds

Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και video games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading