Parallels Desktop 17: Η νέα έκδοση φέρνει το Windows 11 στα Mac

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του λογισμικού της Corel για υπολογιστές Mac, η οποία φέρνει τη δυνατότητα να τρέχεις το Windows 11 σε Intel-based και M1-based υπολογιστές της Apple, αν και στην περίπτωση των M1 μιλάμε για το Windows on ARM.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Parallels Desktop 17 θα προσφέρει έως 28% καλύτερη απόδοση DirectX 11 και έως 20% καλύτερη απόδοση του δίσκου στα M1-based Mac, ενώ η εκκίνηση γίνεται 33% ταχύτερα σε σύγκριση με το Parallels Desktop 16. Επιπλέον, αναμένουμε έως 25% ταχύτερη απόδοση στα 2D γραφικά και έως 6 φορές ταχύτερη απόδοση OpenGL στα virtual machines. Φυσικά, το Parallels Desktop 17 υποστηρίζει και το macOS Monterey, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple.

Η τιμολόγηση παραμένει η ίδια, με τη standard έκδοση να τιμάται στα $79.99 το χρόνο, ενώ για μόνιμη αγορά απαιτούνται $99.99. Αν κάποιος έχει στην κατοχή του το προηγούμενο Parallels, τότε μπορεί να αγοράσει τη νέα έκδοση με $49.99.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Corel]

Loading