Parallels Desktop 18 for Mac: Η νέα έκδοση ενισχύει ακόμα περισσότερο το PC gaming σε Mac

Η Parallels ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Parallels Desktop 18 για υπολογιστές Mac, με τη νέα έκδοση να φέρνει σημαντικές βελτιστοποιήσεις στην υποστήριξη του Windows 11 στα Macs και μία εξ αυτών ενδιαφέρει ιδιαίτερα όσους χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να παίζουν PC games.

Ξεκινώντας, λοιπόν, από το gaming, το Parallels Desktop 18 for Mac φέρνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς απρόσκοπτα το τηλεχειριστήριο όταν μεταβαίνεις από το ένα λειτουργικό σύστημα στο άλλο, ενώ η εταιρεία υπόσχεται βελτιωμένη ανάλυση και υποστήριξη υψηλότερων frame rates.

Επιπλέον, έρχεται πλήρης υποστήριξη της οθόνης ProMotion με αυτόματη προσαρμογή του ρυθμού ανανέωσης εικόνας, αλλά και δυνατότητα να αφιερώσεις περισσότερη μνήμη RAM και πυρήνες του CPU για να τρέχει το Windows 11 έως και 96% ταχύτερα σε Mac Studio με M1 Ultra chipset. Στα νέα χαρακτηριστικά καταγράφεται η βελτιωμένη συμβατότητα με εφαρμογές x86 στο Windows 11 και βελτιωμένη υποστήριξη συσκευών USB 3.0 για live data streaming.

Όλα τα παραπάνω αφορούν την standard έκδοση του Parallels Desktop 18 for Mac, με την Pro έκδοση να προσθέτει δυνατότητες προσαρμογής του δικτύου για virtual machines (VM), απομόνωση του VM και ανάλυση της απόδοσης των εφαρμογών, ενώ η Business έκδοση προσθέτει νέα εργαλεία για τους IT managers των επιχειρήσεων προκειμένου να ενεργοποιούν και να ελέγχουν καλύτερα τα συστήματα των εργαζομένων.

Loading