Πασχαλινές προσφορές σε κλειδιά Windows 10 και όχι μόνο

Το δικό μας Πάσχα αργεί, αλλά η Καθολική Εκκλησία ετοιμάζεται να γιορτάσει το δικό της σε λίγες ημέρες και με αφορμή τη μεγάλη θρησκευτική εορτή, το κατάστημα Keysworlds ετοίμασε νέες μεγάλες εκπτώσεις σε κλειδιά για λογισμικό της Microsoft και όχι μόνο.

Στη σημερινή εποχή είναι σχεδόν αδύνατο να σκεφτούμε έναν κόσμο χωρίς υπολογιστές. Η πρόσβαση στα πιο πρόσφατα εργαλεία για τη βελτίωση της παραγωγικότητας, αλλά και στα πιο ασφαλή λειτουργικά συστήματα έχει καταστεί σχεδόν θεμελιώδες δικαίωμα για κάθε χρήστη σε όλο τον κόσμο. Το πρόβλημα είναι ότι οι τιμές αυτών των προϊόντων είναι ιδιαίτερα υψηλές και σίγουρα δημιουργείται θέμα όταν έχεις στην κατοχή σου αρκετούς υπολογιστές.

keysworlds-easter.jpg

Η λύση έρχεται για μια ακόμα φορά από το κατάστημα Keysworlds, το οποίο προσφέρει το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro με μόλις €7.25 ή ακόμη και με €5.13 αν αγοράσεις το πακέτο για δύο υπολογιστές.

Για όσους θέλουν πακέτο το Windows 10 με τη σουίτα Office, τότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουπόνι SKW57 στο ταμείο για να λάνουν έκπτωση 57% και να αγοράσουν τα παρακάτω στις εξής τιμές:

Σε άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές, με το κουπόνι SKW50 κερδίζετε έκπτωση 50% στα παρακάτω προϊόντα:

Σχετικά με το Keysworlds

Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και video games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading