Η PayPal κατηγόρησε νεκρό πελάτη ότι ο θάνατος της αποτελεί παραβίαση των Όρων Χρήσης...

Ο Howard Durdle, σύζυγος της πλέον αποθανούσας Lindsay Durdle, έλαβε ένα απροσδόκητο αποκρουστικό γράμμα από την PayPal, η οποία αναφέρει το χαμό της γυναίκας του ως παραβίαση του συμβολαίου και των όρων χρήσης!

Η Lindsay Durdle απεβίωσε στα 37 της χρόνια εξαιτίας του καρκίνου και όπως ήταν λογικό ο σύζυγος της ενημέρωσε τις περισσότερες υπηρεσίες για το γεγονός, συμπεριλαμβανομένου και της PayPal. Στην συνέχεια, ο κύριος Durdle έλαβε ένα γράμμα από την εταιρεία που κάνει λόγο για παραβίαση της συμφωνίας 15.4(c) ενώ έπειτα προειδοποίησε την αποθανούσα για περισσότερες νομικές διαδικασίες. Μεταξύ των διαδικασιών αυτών βρίσκεται η λήξη του συμβολαίου, νομικές διαδικασίες εναντίον της, αλλά και η εξόφληση του εκκρεμούς ποσού των $4,294.05.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κύριος Durdle ζήτησε απαντήσεις από την Financial Conduct Authority (FCA) κάνοντας λόγο για άθλια μεταχείριση της κατάστασης από την υπηρεσία, καθώς το γράμμα που έλαβε ήταν άκρως προσβλητικό. Έκτοτε, η PayPal απολογήθηκε για το συμβάν, χαρακτηρίζοντας το μεμονωμένο, κάνοντας λόγο για bug ή για ανθρώπινο λάθος. Η υπηρεσία ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Κοιτάμε εξονυχιστικά το θέμα και βρισκόμαστε σε διαρκείς επαφές με τον κύριο Durdle για να του παρέχουμε την υποστήριξη μας.”.

[via]

Loading