Paypal.Me: Απευθείας αποστολή χρημάτων σε χρήστη τώρα και στην Ελλάδα

Όλοι γνωρίζουμε πόση ταλαιπωρία κρύβεται πίσω από την τακτοποίηση ενός χρέους ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς, ανάλογα και με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός ως προς την αποπληρωμή των χρημάτων του. Εντωμεταξύ, σύμφωνα με έρευνα της PayPal, οι συνολικές οφειλές του ενήλικου πληθυσμού παγκοσμίως ξεπερνούν τα 51 δισεκατομμύρια δολάρια, σε απλήρωτα χρέη μικροποσών από φίλους, οικείους και συγγενείς.

Τώρα, η PayPal προσφέρει μια λύση: μια καλύτερη μεταξύ ομότιμων peer-to-peer (P2P) εμπειρία που καθιστά ακόμα πιο εύκολες τις πληρωμές, τη μεταφορά χρημάτων και τις αποπληρωμές.

Η χρήση της υπηρεσίας PayPal.Me δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο προσωπικές ανάγκες. Σύμφωνα με ειδικούς, στην Ευρώπη πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν ιστοσελίδα συναλλαγών και βασίζονται σε άλλες λύσεις. Το PayPal.Me είναι βελτιστοποιημένο για ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Πείτε αντίο στις αδέξιες και άβολες συναλλαγές

Αναλογιστείτε πόσο χρόνο ξοδεύετε, κυνηγώντας φίλους και συγγενείς για να σας ξεπληρώσουν τα χρήματα που σας οφείλουν. Σήμερα, ανακοινώνουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ότι μπορείτε να δώσετε όνομα στα χρήματά σας: από εδώ και στο εξής είστε σε θέση να δώσετε στα χρήματά σας μια νέα ταυτότητα με το PayPal.Me – τον προσωπικό σας σύνδεσμο για να λαμβάνετε πίσω τα χρήματά σας. Η μελέτη PayPal Money Habits Study σχετικά με τις συνήθειες και τη συμπεριφορά των ανθρώπων όσον αφορά στα χρήματα και τις επιλογές ψηφιακών πληρωμών, αποκάλυψε ότι αποτελούν μείζον πρόβλημα οι πληρωμές μικροποσών που έχουν προκύψει από δανεισμό για την κάλυψη καθημερινών απλών εξόδων, όπως για παράδειγμα, διάφορα πρόχειρα ψώνια, η βενζίνη ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Από τη μελέτη αυτή διαπιστώθηκε ότι παρότι τα μετρητά εξακολουθούν να αποτελούν τον βασιλιά των πληρωμών, οι πληρωμές μέσω κινητών συσκευών βρίσκονται σε σταθερή άνοδο. Οι P2P (peer-to-peer) πληρωμές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς για την ξεπλήρωση μικρών οφειλών. Δεδομένου ότι το 93% των συμμετεχόντων στην παγκόσμια μελέτη μισεί να χρωστά χρήματα σε άλλους, με το PayPal.Me, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε εάν οφείλετε χρήματα σε κάποιον φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας (ή και να ανησυχείτε, αντίστοιχα, για την έλλειψη μετρητών). Σύμφωνα με έρευνα της PayPal, οφείλονται διεθνώς σε ενήλικες πάνω από 51 δισεκατομμύρια δολάρια και το ποσό αυτό αφορά μικρής αξίας απλήρωτα χρέη από συγγενείς και φίλους. Τέτοιου είδους οφειλές είναι αναμενόμενο να προκαλούν μεγάλη ένταση στις διαπροσωπικές σχέσεις. Το ένα τρίτο των συμμετεχόντων στην παγκόσμια μελέτη δήλωσε πως έχει χαλάσει τη σχέση του με φίλο ή συγγενή εξαιτίας ‘δανεικών και αγύριστων’ χρημάτων.

Δώστε όνομα στα χρήματά σας με το PayPal.Me

Το PayPal.Me καθιστά την συγκέντρωση χρημάτων από μια ομάδα ατόμων εξίσου εύκολη με το να ζητήσουμε χρήματα από ένα μεμονωμένο πρόσωπο. Είναι το μέλλον της είσπραξης χρημάτων για τον αγώνα ποδοσφαίρου του παιδιού σας, ή την ξεπλήρωση για την κάλυψη των δαπανών ενός δείπνου για τους συνεργάτες σας, ή την αποπληρωμή από τους πελάτες σας. Είναι πιο γρήγορο από μια επιταγή, πιο απλό από ένα έμβασμα και η επιλέξιμη συναλλαγή καλύπτεται από το Πρόγραμμα Προστασίας Καταναλωτή. Και βέβαια, σας εξοικονομεί χρόνο. Το PayPal.Me είναι ένας απλός και προσωπικός τρόπος για να ζητήσετε χρήματα από οποιονδήποτε. Είναι ένας σύνδεσμος που μπορείτε να προσωποποιήσετε με το δικό σας ονοματεπώνυμο ή το όνομα της εταιρείας σας και να τον στείλετε σε γκρουπ φίλων, την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους πελάτες σας για ένα γρήγορο και χωρίς ταλαιπωρία τρόπο, προκειμένου να σας πληρώσουν τάχιστα ή για να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή. Είναι ένας άμεσος, πιο ασφαλής και μοναδικός σύνδεσμος που λειτουργεί σε κάθε συσκευή, με όποιον τρόπο επικοινωνίας και να επιλέξετε – σε μήνυμα, email, instant messenger, post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, blog ή στο διαδίκτυο. Και σε περίπτωση που ένας φίλος, συγγενής ή πελάτης σας δεν είναι ένας από τους σχεδόν 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της PayPal, μπορεί να κάνει εγγραφή σε λίγα μόλις λεπτά.

Όπως δήλωσε ο Matt Komorowski, Managing Director της PayPal Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης,

"Ας το παραδεχτούμε – τα μετρητά είναι ξεπερασμένα. Όταν χρησιμοποιεί κανείς το PayPal.Me, έχει στη διάθεσή του έναν προσωπικό και εύκολο τρόπο να δώσει και να λάβει χρήματα μεταξύ φίλων και συγγενών. Είναι επίσης ένας καταπληκτικός τρόπος για τις επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους κοινωφελείς οργανισμούς για να πληρωθούν – ένα και μοναδικό link και η γρήγορη πληρωμή γίνεται αμέσως. Με τη νέα γενιά των mobile movers (πρώιμων tech adopters), πιστεύω ότι οι ομότιμες συναλλαγές peer-to-peer, εντός και εκτός συνόρων, θα κυριαρχήσουν στο μέλλον των πληρωμών"

Εργασία ή προσωπική ψυχαγωγία – Το PayPal.Me μπορεί να είναι η λύση

Σε αντίθεση με πολλές άλλες υπηρεσίες P2P, το PayPal.Me είναι τώρα άμεσα διαθέσιμο σε συνολικά 52 νέες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Με το PayPal.Me, οι παραλήπτες απλώς κάνουν κλικ σε ένα link και συνδέονται στην PayPal για να σας πληρώσουν. Δεν ταλαιπωρείστε με το να έχετε να θυμάστε email ή 16ψήφιους κωδικούς χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών και άλλες πληροφορίες και λεπτομέρειες στην πορεία. Η PayPal σας προσφέρει την ευελιξία να κάνετε χρήση του υπολοίπου της PayPal, του τραπεζικού λογαριασμού ή των πιστωτικών και χρεωστικών σας καρτών για να στείλετε χρήματα. Η PayPal δεν κοινοποιεί τα χρηματοοικονομικά σας στοιχεία, όταν στέλνετε ή ζητάτε κεφάλαια, σε όσους αποστέλλετε τον σύνδεσμο PayPal.me. Επιπλέον, θα σας παρέχουμε 100% κάλυψη για οποιεσδήποτε μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές. Ανατρέξτε στις απαραίτητες προϋποθέσεις χρήσης εδώ.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα, απλώς επισκεφθείτε το PayPal.Me για να επιλέξετε το link PayPal.Me και να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό. Σε περίπτωση που δεν είστε χρήστης της PayPal, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό όταν κάνετε εγγραφή. Είναι τόσο μα τόσο εύκολο!

Τι περιμένετε; Αρπάξτε τώρα τον δικό σας σύνδεσμο PayPal.Me! Αρχής γενομένης από σήμερα, για ιδιώτες και επιχειρήσεις σε περίπου 77 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, όπως και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

 

Loading