Perfect Dark: Ανακοινώθηκε το νέο fps της Microsoft

Η μεγάλη ανακοίνωση της Microsoft στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2020 δεν είναι άλλη από την αποκάλυψη του πρώτου video game από το σχετικά νέο studio της εταιρείας που ονομάζεται The Initiative.

Πρόκειται για το Perfect Dark, ένα νέο first-person shooter με μια υπόθεση που εμπλέκει την κλιματική αλλαγή και τις εταιρείες που πασάρουν στην Ανθρωπότητα τις λύσεις για να αποφευχθεί η καταστροφή, αλλά δεν λένε όλη την αλήθεια. Αυτές τις απαντήσεις θα αναζητήσει η πράκτορας Joanna Dark και….αυτά είναι όλα όσα έγιναν γνωστά για το παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά την The Initiative, η ομάδα αποτελείται από πρώην στελέχη των Crystal Dynamics, Sony Santa Monica, Naughty Dog και άλλα μεγάλα gaming studios, επομένως, υπάρχει η απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία για να δημιουργήσουν κάτι εντυπωσιακό.

Η Microsoft δεσμεύτηκε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα πράγματα για το Perfect Dark μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ επιβεβαίωσε πως θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας στην υπηρεσία Xbox Game Pass.

Δείτε και το πρώτο cinematic trailer.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading