Peridot: Το νέο AR game από τους δημιουργούς του Pokémon GO

Η Niantic δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για όσους ασχολούνται έντονα με τα mobile games. Η εταιρεία μπορεί να μην έρχεται συχνά στο προσκήνιο, αλλά και μόνο ο τίτλος Pokémon GO αρκεί για να καταλάβει κανείς την δυναμική της.

Αυτή τη φορά, η Niantic επιστρέφει με ένα ακόμη AR παιχνίδι που μπορείς να παίζεις στον πραγματικό κόσμο, το οποίο ονομάζεται Peridot και αποστολή σου είναι να εντοπίζεις τα ομώνυμα κατοικίδια με τη βοήθεια του smartphone, να τα μεγαλώνεις, να τα φροντίζεις, να τα ταΐζεις, να παίζεις μαζί τους και να τους μαθαίνεις νέα κόλπα.

Τα εικονικά κατοικίδια είναι σχεδιασμένα με επιρροές από πραγματικά και φανταστικά ζώα, όπως τσιτάχ, δράκοι, μονόκεροι κλπ. Θα μπορείς να παίρνεις μαζί σου τα Peridots στις βόλτες σου στην πόλη και την εξοχή, να φωτογραφίζεις τοπία και να τραβάς videos, συγκεντρώνοντας τις «αναμνήσεις» που δημιουργήσατε παρέα σε συγκεκριμένο φάκελο. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να συνεργαστείς με άλλους παίκτες για να φτιάξετε τις δικές σας ράτσες που θα ονομάζονται Peridot Archetypes.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σύντομα θα ξεκινήσει η beta δοκιμή του σε ορισμένες χώρες.

Loading