Persona: Phantom of the Night, νέο spin-off του παιχνιδού για Android και iOS

Η Atlus ανακοίνωσε επίσημα ακόμη ένα spin-off του δημοφιλέστατου Persona 5, αυτή τη φορά με τίτλο Persona: Phantom of the Night και προορισμό τις mobile πλατφόρμες iOS και Android ως free-to-play τίτλος. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έγινε από την Perfect World Games υπό την επίβλεψη τόσο της Atlus, όσο και της SEGA.

Το Persona: Phantom of the Night ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς διά χειρός Shigenori Shoejima, ενώ το gameplay περιλαμβάνει αρκετά από τα action RPG στοιχεία του 5ου επεισοδίου με turn-based μάχες. Η υπόθεση σε βάζει στον ρόλο ενός μαθητή λυκείου που παλεύει να ανταπεξέλθει στα καθημερινά ακαδημαϊκά καθήκοντα του, ενώ τη νύχτα μάχεται μαζί με τους συμμαθητές του απέναντι σε μια νέα συμμορία.

Γενικά υπάρχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον από τη SEGA να εξερευνήσει περισσότερο τον κόσμο του Persona, τόσο μέσω spin-off τίτλων, όσο και με τη συνέχεια της βασικής σειράς, αφού το Persona 6 βρίσκεται ήδη σε στάδιο ανάπτυξης. Δεν αποκλείεται και μια τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού σε live-action μορφή, όπως οι ταινίες Sonic the Hedgehog.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το Persona: Phantom of the Night, ούτε κάποιο σύστημα in-app συναλλαγών.

Loading