up_icon
Philips Home Cinema

Philips Ambilight: Η νέα σειρά τηλεοράσεων OLED+ και Mini-LED

31 Αυγούστου 2022 Techgear Team

Philips Ambilight: Η νέα σειρά τηλεοράσεων OLED+ και Mini-LED

H TP Vision επιδιώκει να μεταφέρει ξανά τα όρια της τηλεοπτικής εικόνας και ποιοτικού ήχου σε άλλο επίπεδο με το λανσάρισμα της νέας γκάμας των τηλεοράσεων Philips Ambilight, με αιχμή του δόρατος την Philips OLED+937, ενώ παρουσιάζει τη Philips OLED+907, προσθέτοντάς της ένα προηγμένο σετ ήχου Bowers & Wilkins και ένα νέο σετ Mini-LED.

Η OLED+937 προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά στην premium κατηγορία

Ως το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα των Ambilight τηλεοράσεων, είναι φυσικό ότι η OLED+937 θα συνεχίζει να θέτει τα όρια της τηλεοπτικής εικόνας και του ποιοτικού ήχου προσφέροντας σημαντικές βελτιώσεις και στα δύο – ένα επίτευγμα που αναγνωρίστηκε επίσημα μέσω της OLED+937 65” καθώς κέρδισε το βραβείο EISA Home Theatre TV 2022.

Η 65” OLED+937 συνδυάζει με μοναδικό τρόπο μια βελτιωμένη έκδοση του δυναμικού επεξεργαστή εικόνας AI Dual Engine της Philips, που υποστηρίζεται τέλεια από το τελευταίας τεχνολογίας OLED EX πάνελ, με έναν εξαιρετικό θερμικό συγχρονισμό, προσφέροντας την άκρως εντυπωσιακή τιμή των 1300 Nits μέγιστης φωτεινότητας.

Επιπλέον των δυναμικών AI χαρακτηριστικών, η έκδοση 2022 του επεξεργαστή εικόνας P5 AI Intelligent Dual Engine πλέον περιλαμβάνει προηγμένη HDR τεχνολογία που βελτιστοποιεί με μοναδικό τρόπο τις επιδόσεις HDR με τεχνολογία χαρτογράφησης του τόνου περιεχομένου με υπολογισμό καρέ προς καρέ και όχι με τον μέσο όρο τιμών με τη μέθοδο σκηνή προς σκηνή.

philips-8507-8807-43-50-55-58-65-insitu-02-rgb.jpg

Το ηχητικό σύστημα της Bowers & Wilkins έχει επίσης βελτιωθεί, καθώς για πρώτη φορά περιλαμβάνονται ξεχωριστοί οδηγοί ήχου για το αριστερό και δεξί κανάλι με αποτέλεσμα ένα μοναδικό ηχητικό 5.1.2 σύστημα με επιπρόσθετη δύναμη ισχύς 95W ώστε να διασφαλιστεί μια εκπληκτική αίσθηση καθαρού surround ήχου που καλύπτει όλο το δωμάτιο.

Η OLED+937 είναι επίσης ένα από τα πρώτα σετ που διαθέτουν την τεχνολογία Philips Ambilight επόμενης γενιάς η οποία αντί να χωρίζει τα οπίσθια LEDs σε γκρουπ, πλέον επιτρέπει τον ξεχωριστό έλεγχο για κάθε LED με αποτέλεσμα μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και μια πιο πιστή προσέγγιση στη αποτύπωση της εικόνας επί της οθόνης. Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως εκπληκτικό Ambilight εφέ που δίνει τη εντύπωση ότι τη εικόνα υπερβαίνει τα όρια της οθόνης.

Η νέα τεχνολογία του Aurora που γεμίζει την οθόνη, συνδυάζει μια γκαλερί προ εγκατεστημένων εικόνων και βίντεο τα οποία προβάλλονται ταυτόχρονα με την τεχνολογία Ambilight, προσφέροντας ένα άκρως εντυπωσιακό καλλιτεχνικό background εφέ πολυμέσων στο σαλόνι.

Η OLED+937 προσφέρει την τέλεια εμπειρία στα παιχνίδια με τις δυνατότητας premium συμβατότητας G-sync και Free-sync, με τη μπάρα επί της οθόνης που προσφέρει διαφορετικές επιλογές παιχνιδιού, συν τη νέα δυνατότητα VRR Shadow Enhancer που έχει σχεδιαστεί ώστε να μεγιστοποιεί τις επιδόσεις στο παιχνίδι μέσω του ρυθμού ανανέωσης του πάνελ.

philips-8807-43-50-55-65-couple-watching-flamingo-rgb.jpg

Η premium εμπειρία συνεχίζει με τον Ευρωπαϊκό σχεδιασμό της OLED+937 που περιλαμβάνει το νέο OLED EX πάνελ με ελαχιστοποιημένο bezel ώστε να προσφέρει ομοιόμορφη απεικόνιση μέχρι το λεπτό μεταλλικό πλαίσιο του σετ και καλύτερη λειτουργική σύνδεση με την τεχνολογία Ambilight.

Το μοναδικό ηχητικό σύνολο συνεχίζει να αποτελεί επέκταση της βάσης της τηλεόρασης, το οποίο πλέον διαθέτει ύφασμα Kvadrat Audiomix στο μπροστινό και το πάνω μέρος, με σημεία από επεξεργασμένο σατέν μέταλλο σε κάθε πλευρά.

Το νέο τηλεκοντρόλ οπίσθιο φωτισμό που λειτουργεί μέσω κίνησης, ασημένιο φινίρισμα υψηλής ποιότητας, ενώ το πίσω μέρος συνεχίζει να διαθέτει μοναδική υφή καθώς καλύπτεται από δέρμα Muirhead.

OLED+907 – Μοναδική εικόνα και εκπληκτικός ήχος

Επιστροφή μετά από μεγάλη ζήτηση!

Ακολουθεί η νέα OLED+907, που επεκτείνει και αναβαθμίζει με νέα χαρακτηριστικά το ήδη γνωστό μοντέλο OLED+903, καθώς περιλαμβάνει ένα ηχητικό σύστημα της Bowers & Wilkins στο σώμα της.

Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας επιτυγχάνεται μέσω συνδυασμού του πολύ δυνατού επεξεργαστή 6ης γενιάς P5 AI με την κορυφαία έκδοση του OLED EX πάνελ - και ενός μοναδικού συστήματος φωτισμού – που προσφέρει δυναμικό φωτισμό 1300 Nit στα μοντέλα 55” και 65”.

philips-oled807-48-55-65-77-lifestyle-01-rgb.jpg

Το καθηλωτικό σύστημα τριών σημείων προσφέρει απόδοση Ambilight επόμενης γενιάς και τη νέα λειτουργία Aurora.

Η ποιότητα του ήχου είναι επίσης εξαιρετική χάρη στο σύστημα 3.1 της Bowers & Wilkins 80 W, με έξι μπροστινά ηχεία που παράγουν ήχο που μεταφέρεται απευθείας στον ακροατή μέσω ειδικής διάταξης Αριστερό, Κεντρικό, Δεξί (LCR) – προσφέροντας ένα εξαιρετικά ευρύ ηχητικό φάσμα με πεντακάθαρους διαλόγους. Επίσης αποδίδει βαθύ, ακριβή μπάσο ήχο που προέρχεται από ένα μεγάλο υπογούφερ στο πίσω μέρος που υποστηρίζεται από τέσσερα παθητικά ηχεία.

Ιδανική για παιχνίδι, η OLED+907 υποστηρίζει την μπάρα παιχνιδιού με επιλογές για παιχνίδι της Philips TV και είναι συμβατή με Freesync Premium και G-Sync, ενώ προσφέρει 4K 120VRR playback σε πλήρη ανάλυση μέσω του monitor mode.

Ο μοναδικός Premium Ευρωπαϊκός σχεδιασμός περιλαμβάνει μια κεντρικά τοποθετημένη, μινιμαλιστική μεταλλική περιστρεφόμενη βάση επίπεδης πλάκας, φινιρισμένη με σατέν χρώμιο, ενώ το διακριτικό σύστημα ήχου εκτείνεται σε όλο το πλάτος του κάτω μέρους του μοντέλου και είναι φινιρισμένο με ύφασμα Kvadrat Audiomix.

philips-oled807-48-55-65-216-frames-rgb.jpg

Το μινιμαλιστικό μεταλλικό πλαίσιο του σετ παρέχει μια πιο συμπαγή, απρόσκοπτη σύνδεση με την εικόνα στην οθόνη και την εμπειρία Ambilight χάρη στο στενότερο πλαίσιο οθόνης του νέου πάνελ OLED EX.

PML9507 – Το Mini LED εγγυάται κορυφαία ποιότητα και εξαιρετική αξία.

Ενώ η OLED παραμένει η επιλογή για απόλυτη απόδοση στην κορυφή της σειράς τηλεοράσεων Ambilight, η τεχνολογία Mini LED έχει επεκτείνει τις προσφερόμενες επιλογές της TP Vision στην premium κατηγορία χάρη στο συνδυασμό κορυφαίας ποιότητας εικόνας και εξαιρετικής αξίας.

Η Philips θα προσθέσει ένα ακόμα μέγεθος οθόνης στην Mini-LED κατηγορία, αυτό των 55”, συμπληρώνοντας τη γκάμα των μοντέλων 65” και 75”.

Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας είναι εγγυημένη καθώς συμπεριλαμβάνεται ο επεξεργαστής 6ης γενιάς P5 AI της Philips και τα VA πάνελ υψηλής ποιότητας 120 Hz με εντυπωσιακή φωτεινότητα 1500 Nits.

Η μοναδική καθηλωτική προβολή παρέχεται μέσω μιας έκδοσης του νέου συστήματος Ambilight επόμενης γενιάς που έχει εφαρμογή και στις τέσσερις πλευρές της οθόνης, συν την προσθήκη της νέας λειτουργικότητας του συστήματος Aurora, ώστε να συνεχιστεί η μοναδική εμπειρία καθηλωτικού περιεχομένου στο χώρο - μόλις ολοκληρωθεί η προβολή της κύριας εκπομπής.

philips-8807-43-50-55-65-daylight-01-rgb.jpg

Η ποιότητα του ήχου είναι εξίσου εντυπωσιακή χάρη σε ένα ενσωματωμένο σύστημα 2.1, 70 W με δύο ζεύγη τουίτερ και δύο μεσαία ηχεία συν ένα ξεχωριστό υπογούφερ τριπλού δακτυλίου και δύο παθητικά ηχεία τοποθετημένα στο δικό τους περίβλημα στο πίσω μέρος του σετ.

Η PML9507 προσφέρει επίσης την ευελιξία να χρησιμοποιείται ως το κεντρικό κανάλι σε ένα διευρυμένο σύστημα ήχου που χρησιμοποιεί συμβατά, συνδεδεμένα με Play-Fi δορυφορικά ηχεία – όπως το νέο Philips Fidelio FS1 – για να διευρύνει το ηχητικό πεδίο, ενώ ο διάλογος παραμένει κλειδωμένος στους ενεργούς χαρακτήρες επί της οθόνης.

Ο premium ευρωπαϊκός σχεδιασμός του σετ περιλαμβάνει μεταλλικό φινίρισμα, πλαίσιο από μέταλλο με μια στενή λωρίδα κατά μήκος τoυ κάτω μέρους, η οποία μειώνεται ακόμα περισσότερο στις άλλες τρεις πλευρές της οθόνης. Το σχέδιο ολοκληρώνουν τα σκούρα ανθρακί ανοδιωμένα με πινέλο μεταλλικά κομμάτια.

Ιδανική για παιχνίδια, η PML9507 διαθέτει τη μπάρα ρυθμίσεων παιχνιδιού της Philips TV, συμβατότητα με Freesync Premium και αναπαραγωγή 4K 120VRR σε πλήρη ανάλυση μέσω της λειτουργίας οθόνης της τηλεόρασης.

Η PML9507 περιλαμβάνει επίσης το εκλεπτυσμένο και κομψό ασημί τηλεχειριστήριο που ενεργοποιείται με κίνηση με το πολυτελές δερμάτινο πίσω φινίρισμα με δέρμα Muirhead.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Philips Sound: Νέα ηχεία, ακουστικά και soundbars από την εταιρεία

01 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η TP Vision αποκαλύπτει μια μεγάλη ποικιλία από ακουστικά, soundbars και ηχεία της Philips Sound, όλα με κορυφαία απόδοση και μοναδική ευκολία στον έλεγχο και την εγκατάσταση μέσω της εφαρμογής Philips Sound. ...

Philips 34E1C5600HE: Νέο μοντέλο ιδανικό για τηλεργασία

29 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Ένα νέο μοντέλο έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο της Philips Monitors – ένα μοντέλο που πληροί όλα τις νέες προδιαγραφές για βίντεο κλήσεις: η Philips 34E1C5600HE. Αυτό το μοντέλο της Philips ...

Philips 5000 Series: Δύο νέες οθόνες για εργασία και gaming

09 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Μεταξύ των πιο πρόσφατων και των διαχρονικών μοντέλων της Philips, η σειρά 5000 καλωσορίζει δύο νέα προϊόντα που έρχονται να υποστηρίξουν όλους τους χρήστες κατά τη διάρκεια της εργασίας τους και κατά τον ...

Philips Momentum: Δύο νέα μοντέλα στην premium gaming σειρά οθονών

31 Μαΐου 2022 Techgear Team

Η premium gaming σειρά οθονών της Philips Monitors, Momentum 5000, καλωσορίζει δύο νέα μοντέλα: τη Momentum 27M1F5500P – 27” (68.5 cm) – και τη Momentum 27M1F5800 – 27” (68.5 cm). Σχεδιασμένη για να προσφέρει ...

Philips M3000: Τρεις νέες οθόνες για PC gaming

16 Φεβρουαρίου 2022 Techgear Team

Από τα τέλη του 2021, η κορυφαία σειρά Momentum της Philips Monitors επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με περισσότερες gaming οθόνες για PC, λανσάροντας τις σειρές M3000 και M5000. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να ...

Philips 243S1: Άνεση και συνδεσιμότητα για βελτιωμένη παραγωγικότητα

27 Ιανουαρίου 2022 Techgear Team

Για γραφεία κάθε είδους, η ιδανική οθόνη πρέπει να προσφέρει στιβαρότητα, άνεση και ευκολία στον χρήστη. Κατασκευασμένη για να χειρίζεται τις προκλήσεις της καθημερινής εργασίας, η οθόνη Philips 243S1 έρχεται ...

Philips M3000 / M5000: Νέες οθόνες gaming από €229

26 Οκτωβρίου 2021 Techgear Team

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου χρόνου, πολλοί χρήστες ανακάλυψαν ξανά την απόλαυση και τη διασκέδαση του PC Gaming, ενώ κατανόησαν την ανάγκη μιας καλής πλήρως λειτουργικής οθόνης που μπορεί να ανταποκριθεί ...

Philips Momentum Designed for Xbox: Νέες οθόνες βελτιστοποιημένες για gaming

25 Οκτωβρίου 2021 Techgear Team

Η σκηνή gaming άλλαξε δραματικά τον περασμένο χρόνο με την εφαρμογή του HDMI 2.1, μιας νέας βελτίωσης στη συνδεσιμότητα που υποστηρίζει μια σειρά υψηλότερων αναλύσεων βίντεο και ρυθμών ανανέωσης, ...

Philips Gaming: Τα πρώτα ελαφριά ακουστικά για άνεση και ποιότητα ήχου

03 Αυγούστου 2021 Techgear Team

Τα ακουστικά είναι από τα περιφερειακά που πραγματικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αν και αρκετοί ενδέχεται να μην εκτιμούν το ρόλο τους: ο άνετος και καθαρός ήχος μπορεί να ενισχύσει την εργασία και την ...

Philips 498P9Z: Η Super-Wide διάσταση συναντάει την υψηλή απόδοση

08 Ιουλίου 2021 Techgear Team

Για να συμβαδίζουν με τους γρήγορους ρυθμούς του σημερινού περιβάλλοντος εργασίας, οι επαγγελματίες, χρειάζονται αποτελεσματικούς τρόπους για να χειρίζονται καθημερινές εργασίες - και μια πλήρως λειτουργική ...

Loader
techgear_icon