up_icon
Philips Home Cinema

Philips Ambilight: Η νέα σειρά τηλεοράσεων OLED+ και Mini-LED

31 Αυγούστου 2022 Techgear Team

Philips Ambilight: Η νέα σειρά τηλεοράσεων OLED+ και Mini-LED

H TP Vision επιδιώκει να μεταφέρει ξανά τα όρια της τηλεοπτικής εικόνας και ποιοτικού ήχου σε άλλο επίπεδο με το λανσάρισμα της νέας γκάμας των τηλεοράσεων Philips Ambilight, με αιχμή του δόρατος την Philips OLED+937, ενώ παρουσιάζει τη Philips OLED+907, προσθέτοντάς της ένα προηγμένο σετ ήχου Bowers & Wilkins και ένα νέο σετ Mini-LED.

Η OLED+937 προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά στην premium κατηγορία

Ως το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα των Ambilight τηλεοράσεων, είναι φυσικό ότι η OLED+937 θα συνεχίζει να θέτει τα όρια της τηλεοπτικής εικόνας και του ποιοτικού ήχου προσφέροντας σημαντικές βελτιώσεις και στα δύο – ένα επίτευγμα που αναγνωρίστηκε επίσημα μέσω της OLED+937 65” καθώς κέρδισε το βραβείο EISA Home Theatre TV 2022.

Η 65” OLED+937 συνδυάζει με μοναδικό τρόπο μια βελτιωμένη έκδοση του δυναμικού επεξεργαστή εικόνας AI Dual Engine της Philips, που υποστηρίζεται τέλεια από το τελευταίας τεχνολογίας OLED EX πάνελ, με έναν εξαιρετικό θερμικό συγχρονισμό, προσφέροντας την άκρως εντυπωσιακή τιμή των 1300 Nits μέγιστης φωτεινότητας.

Επιπλέον των δυναμικών AI χαρακτηριστικών, η έκδοση 2022 του επεξεργαστή εικόνας P5 AI Intelligent Dual Engine πλέον περιλαμβάνει προηγμένη HDR τεχνολογία που βελτιστοποιεί με μοναδικό τρόπο τις επιδόσεις HDR με τεχνολογία χαρτογράφησης του τόνου περιεχομένου με υπολογισμό καρέ προς καρέ και όχι με τον μέσο όρο τιμών με τη μέθοδο σκηνή προς σκηνή.

philips-8507-8807-43-50-55-58-65-insitu-02-rgb.jpg

Το ηχητικό σύστημα της Bowers & Wilkins έχει επίσης βελτιωθεί, καθώς για πρώτη φορά περιλαμβάνονται ξεχωριστοί οδηγοί ήχου για το αριστερό και δεξί κανάλι με αποτέλεσμα ένα μοναδικό ηχητικό 5.1.2 σύστημα με επιπρόσθετη δύναμη ισχύς 95W ώστε να διασφαλιστεί μια εκπληκτική αίσθηση καθαρού surround ήχου που καλύπτει όλο το δωμάτιο.

Η OLED+937 είναι επίσης ένα από τα πρώτα σετ που διαθέτουν την τεχνολογία Philips Ambilight επόμενης γενιάς η οποία αντί να χωρίζει τα οπίσθια LEDs σε γκρουπ, πλέον επιτρέπει τον ξεχωριστό έλεγχο για κάθε LED με αποτέλεσμα μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και μια πιο πιστή προσέγγιση στη αποτύπωση της εικόνας επί της οθόνης. Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως εκπληκτικό Ambilight εφέ που δίνει τη εντύπωση ότι τη εικόνα υπερβαίνει τα όρια της οθόνης.

Η νέα τεχνολογία του Aurora που γεμίζει την οθόνη, συνδυάζει μια γκαλερί προ εγκατεστημένων εικόνων και βίντεο τα οποία προβάλλονται ταυτόχρονα με την τεχνολογία Ambilight, προσφέροντας ένα άκρως εντυπωσιακό καλλιτεχνικό background εφέ πολυμέσων στο σαλόνι.

Η OLED+937 προσφέρει την τέλεια εμπειρία στα παιχνίδια με τις δυνατότητας premium συμβατότητας G-sync και Free-sync, με τη μπάρα επί της οθόνης που προσφέρει διαφορετικές επιλογές παιχνιδιού, συν τη νέα δυνατότητα VRR Shadow Enhancer που έχει σχεδιαστεί ώστε να μεγιστοποιεί τις επιδόσεις στο παιχνίδι μέσω του ρυθμού ανανέωσης του πάνελ.

philips-8807-43-50-55-65-couple-watching-flamingo-rgb.jpg

Η premium εμπειρία συνεχίζει με τον Ευρωπαϊκό σχεδιασμό της OLED+937 που περιλαμβάνει το νέο OLED EX πάνελ με ελαχιστοποιημένο bezel ώστε να προσφέρει ομοιόμορφη απεικόνιση μέχρι το λεπτό μεταλλικό πλαίσιο του σετ και καλύτερη λειτουργική σύνδεση με την τεχνολογία Ambilight.

Το μοναδικό ηχητικό σύνολο συνεχίζει να αποτελεί επέκταση της βάσης της τηλεόρασης, το οποίο πλέον διαθέτει ύφασμα Kvadrat Audiomix στο μπροστινό και το πάνω μέρος, με σημεία από επεξεργασμένο σατέν μέταλλο σε κάθε πλευρά.

Το νέο τηλεκοντρόλ οπίσθιο φωτισμό που λειτουργεί μέσω κίνησης, ασημένιο φινίρισμα υψηλής ποιότητας, ενώ το πίσω μέρος συνεχίζει να διαθέτει μοναδική υφή καθώς καλύπτεται από δέρμα Muirhead.

OLED+907 – Μοναδική εικόνα και εκπληκτικός ήχος

Επιστροφή μετά από μεγάλη ζήτηση!

Ακολουθεί η νέα OLED+907, που επεκτείνει και αναβαθμίζει με νέα χαρακτηριστικά το ήδη γνωστό μοντέλο OLED+903, καθώς περιλαμβάνει ένα ηχητικό σύστημα της Bowers & Wilkins στο σώμα της.

Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας επιτυγχάνεται μέσω συνδυασμού του πολύ δυνατού επεξεργαστή 6ης γενιάς P5 AI με την κορυφαία έκδοση του OLED EX πάνελ - και ενός μοναδικού συστήματος φωτισμού – που προσφέρει δυναμικό φωτισμό 1300 Nit στα μοντέλα 55” και 65”.

philips-oled807-48-55-65-77-lifestyle-01-rgb.jpg

Το καθηλωτικό σύστημα τριών σημείων προσφέρει απόδοση Ambilight επόμενης γενιάς και τη νέα λειτουργία Aurora.

Η ποιότητα του ήχου είναι επίσης εξαιρετική χάρη στο σύστημα 3.1 της Bowers & Wilkins 80 W, με έξι μπροστινά ηχεία που παράγουν ήχο που μεταφέρεται απευθείας στον ακροατή μέσω ειδικής διάταξης Αριστερό, Κεντρικό, Δεξί (LCR) – προσφέροντας ένα εξαιρετικά ευρύ ηχητικό φάσμα με πεντακάθαρους διαλόγους. Επίσης αποδίδει βαθύ, ακριβή μπάσο ήχο που προέρχεται από ένα μεγάλο υπογούφερ στο πίσω μέρος που υποστηρίζεται από τέσσερα παθητικά ηχεία.

Ιδανική για παιχνίδι, η OLED+907 υποστηρίζει την μπάρα παιχνιδιού με επιλογές για παιχνίδι της Philips TV και είναι συμβατή με Freesync Premium και G-Sync, ενώ προσφέρει 4K 120VRR playback σε πλήρη ανάλυση μέσω του monitor mode.

Ο μοναδικός Premium Ευρωπαϊκός σχεδιασμός περιλαμβάνει μια κεντρικά τοποθετημένη, μινιμαλιστική μεταλλική περιστρεφόμενη βάση επίπεδης πλάκας, φινιρισμένη με σατέν χρώμιο, ενώ το διακριτικό σύστημα ήχου εκτείνεται σε όλο το πλάτος του κάτω μέρους του μοντέλου και είναι φινιρισμένο με ύφασμα Kvadrat Audiomix.

philips-oled807-48-55-65-216-frames-rgb.jpg

Το μινιμαλιστικό μεταλλικό πλαίσιο του σετ παρέχει μια πιο συμπαγή, απρόσκοπτη σύνδεση με την εικόνα στην οθόνη και την εμπειρία Ambilight χάρη στο στενότερο πλαίσιο οθόνης του νέου πάνελ OLED EX.

PML9507 – Το Mini LED εγγυάται κορυφαία ποιότητα και εξαιρετική αξία.

Ενώ η OLED παραμένει η επιλογή για απόλυτη απόδοση στην κορυφή της σειράς τηλεοράσεων Ambilight, η τεχνολογία Mini LED έχει επεκτείνει τις προσφερόμενες επιλογές της TP Vision στην premium κατηγορία χάρη στο συνδυασμό κορυφαίας ποιότητας εικόνας και εξαιρετικής αξίας.

Η Philips θα προσθέσει ένα ακόμα μέγεθος οθόνης στην Mini-LED κατηγορία, αυτό των 55”, συμπληρώνοντας τη γκάμα των μοντέλων 65” και 75”.

Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας είναι εγγυημένη καθώς συμπεριλαμβάνεται ο επεξεργαστής 6ης γενιάς P5 AI της Philips και τα VA πάνελ υψηλής ποιότητας 120 Hz με εντυπωσιακή φωτεινότητα 1500 Nits.

Η μοναδική καθηλωτική προβολή παρέχεται μέσω μιας έκδοσης του νέου συστήματος Ambilight επόμενης γενιάς που έχει εφαρμογή και στις τέσσερις πλευρές της οθόνης, συν την προσθήκη της νέας λειτουργικότητας του συστήματος Aurora, ώστε να συνεχιστεί η μοναδική εμπειρία καθηλωτικού περιεχομένου στο χώρο - μόλις ολοκληρωθεί η προβολή της κύριας εκπομπής.

philips-8807-43-50-55-65-daylight-01-rgb.jpg

Η ποιότητα του ήχου είναι εξίσου εντυπωσιακή χάρη σε ένα ενσωματωμένο σύστημα 2.1, 70 W με δύο ζεύγη τουίτερ και δύο μεσαία ηχεία συν ένα ξεχωριστό υπογούφερ τριπλού δακτυλίου και δύο παθητικά ηχεία τοποθετημένα στο δικό τους περίβλημα στο πίσω μέρος του σετ.

Η PML9507 προσφέρει επίσης την ευελιξία να χρησιμοποιείται ως το κεντρικό κανάλι σε ένα διευρυμένο σύστημα ήχου που χρησιμοποιεί συμβατά, συνδεδεμένα με Play-Fi δορυφορικά ηχεία – όπως το νέο Philips Fidelio FS1 – για να διευρύνει το ηχητικό πεδίο, ενώ ο διάλογος παραμένει κλειδωμένος στους ενεργούς χαρακτήρες επί της οθόνης.

Ο premium ευρωπαϊκός σχεδιασμός του σετ περιλαμβάνει μεταλλικό φινίρισμα, πλαίσιο από μέταλλο με μια στενή λωρίδα κατά μήκος τoυ κάτω μέρους, η οποία μειώνεται ακόμα περισσότερο στις άλλες τρεις πλευρές της οθόνης. Το σχέδιο ολοκληρώνουν τα σκούρα ανθρακί ανοδιωμένα με πινέλο μεταλλικά κομμάτια.

Ιδανική για παιχνίδια, η PML9507 διαθέτει τη μπάρα ρυθμίσεων παιχνιδιού της Philips TV, συμβατότητα με Freesync Premium και αναπαραγωγή 4K 120VRR σε πλήρη ανάλυση μέσω της λειτουργίας οθόνης της τηλεόρασης.

Η PML9507 περιλαμβάνει επίσης το εκλεπτυσμένο και κομψό ασημί τηλεχειριστήριο που ενεργοποιείται με κίνηση με το πολυτελές δερμάτινο πίσω φινίρισμα με δέρμα Muirhead.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

EVNIA: Το νέο sub-brand της Philips Monitors επαναπροσδιορίζει τους κανόνες του gaming

21 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Συναρπαστικότερο είναι τον τελευταίο χρόνο το gaming μετά το λανσάρισμα της gaming σειράς οθονών Evnia από την MMD, της κορυφαίας εξειδικευμένης εταιρείας οθονών και brand license partner για τις οθόνες ...

Back to School με οθόνες Philips και EVNIA

05 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Ο Σεπτέμβρης πάντοτε φέρνει μαζί του την έντονη παρόρμηση να αναδιοργανώσουμε τη ζωή μας και να απολαύσουμε μια νέα αρχή. Τα παιδιά επιστρέφουν στις τάξεις και οι οικογένειες ευθυγραμμίζουν τα ημερολόγιά τους ...

Philips Evnia 49M2C8900: Η νέα οθόνη QD OLED για καθηλωτικό gaming

25 Αυγούστου 2023 Techgear Team

Η πιο καθηλωτική και πολυτελής εμπειρία gaming για εσάς έφτασε. Η Evnia, το νέο sub-brand της Philips για το gaming, ανακοινώνει την κυκλοφορία της πιο πρόσφατης προσθήκης της στην premium σειρά οθονών 8000: τη...

Philips 40B1U6903CH: Νέα επαγγελματική οθόνη με Thunderbolt 4

14 Ιουνίου 2023 Techgear Team

Η ταχεία μεταφορά δεδομένων σημαίνει πιο γρήγορες επιχειρηματικές κινήσεις. Από σήμερα, η νέα επαγγελματική οθόνη της Philips, 40B1U6903CH, θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα. Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο ...

Phlips EVNIA: Η πρωτοποριακή σειρά gaming οθονών εμπλουτίζεται με νέα μοντέλα

11 Μαΐου 2023 Techgear Team

Η βιομηχανία του gaming διανύει μια χρυσή εποχή, με άτομα όλων των ηλικιών σε κάθε γωνιά του κόσμου να απολαμβάνουν την καθηλωτική εμπειρία που έχουν δημιουργήσει οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Από τις ...

Philips 45B1U6900CH: Nέα SuperWide οθόνη με κάμερα 5MP

05 Απριλίου 2023 Techgear Team

H νέα οθόνη Philips 45B1U6900CH, κάνει το ντεμπούτο της στο κοινό, με κύριο στόχο τη διευκόλυνση της ροής εργασίας. Η Philips 45B1U6900CH είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη οθόνη 44,5 ιντσών ανάλυσης 5120 x ...

Philips 45B1U6900C: Η νέα ultrawide επαγγελματική οθόνη της εταιρείας

03 Απριλίου 2023 Techgear Team

Αυτή η οθόνη της Philips συνδυάζει δύο επιφάνειες εργασίας σε μια. Η Philips 45B1U6900C είναι εξοπλισμένη με ένα μεγάλο κυρτό panel 44.5'' ανάλυσης 5120 x 1440 και αρκετά επιπλέον χαρακτηριστικά που έχουν ...

Phlips Evnia: Δύο νέες εντυπωσιακές οθόνες για απαιτητικούς gamers

20 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

Εμπλουτίζοντας τον κόσμο του gaming με την παρουσία της και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, η νέα σειρά οθονών Evnia της Philips παρουσίασε το τελευταίο της μοντέλο. Η νέα οθόνη Philips Evnia 34M2C8600 παρέχει ...

Philips Evnia 27M2C5500W: Επαναπροσδιορίζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού

19 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Οι σημερινοί παίκτες έχουν πιο υψηλές προσδοκίες από ποτέ. Αναζητούν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία που διεγείρει τις αισθήσεις τους και τους επιτρέπει να απολαύσουν την πλήρη έκσταση του παιχνιδιού. Θέλουν...

Δύο ολοκαίνουργιες επαγγελματικές οθόνες Philips 40 ιντσών είναι εδώ

11 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, οι επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο θέτουν αναμφίβολα φιλόδοξους στόχους για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Επιδιώκοντας να παρέχει στους χρήστες λύσεις σχεδιασμένες για να ...

Loader
please wait
techgear_icon