Phlips Evnia: Δύο νέες εντυπωσιακές οθόνες για απαιτητικούς gamers

Εμπλουτίζοντας τον κόσμο του gaming με την παρουσία της και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, η νέα σειρά οθονών Evnia της Philips παρουσίασε το τελευταίο της μοντέλο. Η νέα οθόνη Philips Evnia 34M2C8600 παρέχει στους χρήστες μια συναρπαστική εμπειρία εμβύθισης στο παιχνίδι, χάρη στο καμπυλωτό σχήμα της και την πεντακάθαρη κρυστάλλινη εικόνα της.

Η σειρά Philips Evnia

Η σειρά Philips Evnia έκανε την εμφάνισή της τον Οκτώβριο του 2022 με στόχο να επαναπροσδιορίσει τους κανόνες στη βιομηχανία του gaming. To μότο της σειράς, επαναπροσδιορίζουμε τους κανόνες, αντικατοπτρίζει πλήρως και προωθεί την ιδέα της συμπερίληψης στον χώρο του gaming, με τη σειρά προϊόντων Philips Evnia να επιχειρεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον για όλους με τα προϊόντα της. Αυτό ακριβώς έχει σκοπό να επιτύχει η τελευταία οθόνη της σειράς, Philips Evnia 34M2C8600.

Philips Evnia 34M2C8600

Πέρα από τον εντυπωσιακό φωτισμό Ambiglow, η Philips Evnia 34M2C8600 διαθέτει Display HDR True Black 400 για καλύτερη πιστότητα στην απόδοση του μαύρου (shadowing), ανάλυση UltraWide QHD 3440 X 1440 pixel για γραφικά ύψιστης ευκρίνειας, και απόκριση 0.1ms για καθηλωτική εμπειρία gaming. Επιπλέον, η νέα κυρτή οθόνη διαθέτει θύρα USB-C, διακόπτη KVM, καθώς και βάση HAS για την απόλυτη ευελιξία και οπτική απόλαυση.

Ωστόσο, το πλέον εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της νέας οθόνης δεν είναι άλλο από την τεχνολογία QD OLED, που προσφέρει κορυφαία χρωματική ακρίβεια σε υψηλότερη φωτεινότητα συνδυάζοντας δύο τεχνολογίες: OLED panels και τεχνολογία κβαντικών κουκίδων - quantum dot (QD). Ο συνδυασμός των δύο πρωτοποριακών τεχνολογιών σε ένα χαρακτηριστικό καθιστά τη νέα Philips Evnia 34M2C8600 την απόλυτη οθόνη που προσφέρει απαράμιλλη βιωματική εμπειρία σε όλους τους gamers.

Διαθεσιμότητα Philips Evnia 34M2C8600

Η Philips Evnia 34M2C8600 είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά στην τιμή των €1299.

philips-evnia-new-1.jpg


Philips Evnia 42M2N8900

Η νέα οθόνη αποτελεί μέρος της σειράς Evnia 8000 – πρόκειται για τη ναυαρχίδα των προϊόντων Evnia - και η σειρά αυτή διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που θα παρέχουν μια απολύτως ολοκληρωμένη εμπειρία gaming. Τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Εικόνα True 10-bit για πιο ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις, οθόνη OLED για βαθύτερη αντίθεση, ρυθμό ανανέωσης 138Ηz για πιο γρήγορη ανανέωση σελίδων, χρόνο απόκρισης 0.1ms GTG για άμεση ανταπόκριση, τεχνολογία DTS για βελτιωμένο ήχο, και ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840x2160) για απόλυτη ακρίβεια εικόνας. Επιπλέον, η νέα οθόνη διαθέτει λεπτό πλαίσιο και στις 4 πλευρές με μέγεθος 42”, διακόπτη KVM για δύο υπολογιστές ταυτόχρονα, θύρα USB-C, και βάση ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος (HAS) για μέγιστη άνεση και ολοκληρωμένη εμπειρία gaming.

Το νέο μοντέλο αυτό διαθέτει επίσης οπίσθιο φωτισμό Ambiglow, που αποτελεί αποκλειστικότητα των οθονών Evnia και σήμα κατατεθέν της σειράς Evnia 8000. Όμως τα τρία κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν τη Philips Evnia 42M2N8900 να ξεχωρίζει είναι ο ρυθμός ανανέωσης 138Ηz, η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, και η τεχνολογία OLED. Όλα τα παραπάνω προσφέρουν στον χρήστη ομαλή εμπειρία gaming και ολοζώντανη εικόνα.

Gaming πέραν της καινοτομίας

Ένας από τους στόχους της σειράς Evnia 8000 είναι να προσφέρει «εμπειρία παιχνιδιού που ξεπερνά την έννοια της καινοτομίας» και αυτό ακριβώς επιτυγχάνει η τεχνολογία OLED στο gaming: Είναι τόσο πρωτοποριακή, τόσο εντυπωσιακά δυναμική. Εν κατακλείδι, η Philips Evnia 42M2N8900 προσφέρει μεγαλύτερο χώρο οθόνης, πιο ζωντανά χρώματα, ταχύτερους ρυθμούς παιχνιδιού και τον οπίσθιο φωτισμό Ambiglow, μοναδικό χαρακτηριστικό της νέας σειράς Philips Evnia.

Με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της και την κομψή σχεδίαση της, η Philips Evnia προσδοκά να προσφέρει κάτι εντελώς νέο, και ίσως λίγο πιο συμπεριληπτικό.

Διαθεσιμότητα Evnia 42M2N8900

Η Philips Evnia 42M2N8900 θα κυκλοφορήσει είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά στην τιμή των 1699 €. Τα περιφερειακά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να απογειώσουν τις δυνατότητες των οθονών της σειράς Evnia θα είναι διαθέσιμα μετά τον Ιούνιο του 2023.

Loading