Pixel 4 / 4 XL: Τα πρώτα renders αποκαλύπτουν πολλαπλή κάμερα και in-display αισθητήρα αποτυπωμάτων

Η Google λάνσαρε πριν από λίγο καιρό τα Pixel 3a και Pixel 3a XL, τα πρώτα mid-range smartphones στην ιστορία της, αλλά το μεγάλο βάρος θα πέσει τώρα στα Pixel 4 και Pixel 4 XL που λογικά θα παρουσιαστούν επίσημα τον Οκτώβριο.

Οι πληροφορίες για τα νέα smartphones είναι λίγες, ωστόσο, οι γνωστοί leaksters @onleaks και PriceBaba δημοσίευσαν τα πρώτα renders τους βασισμένοι σε προσχέδια που έφτασαν στα χέρια τους.

Αν θεωρήσουμε ότι είναι αληθινά, τότε για πρώτη φορά θα δούμε διπλή (ή και τριπλή) κάμερα στο πίσω μέρος σε ένα τετράγωνο camera module στην επάνω αριστερή γωνία, ενώ δεν διακρίνουμε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη. Ακόμη, διακρίνονται τα volume και power buttons στη δεξιά πλευρά, όπως και δύο ηχεία στο κάτω μέρος αντιδιαμετρικά της υποδοχής USB Type-C. Μην περιμένετε υποδοχή 3.5mm για ακουστικά.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ο octa-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855 και 6GB μνήμη RAM, ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android Q.

[via]

Loading