Pixel 6 και Pixel 6 Pro σε νέα renders και πληροφορίες για τα specs

Ο Jon Prosser έκανε την αρχή και τη σκυτάλη παίρνει τώρα ο OnLeaks με νέα CAD renders για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro, αλλά και με πληροφορίες για τα ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο νέων smartphones που περιμένουμε από τη Google αργότερα μέσα στη χρονιά.

pixel-6-pro-onleaks.jpg

Ξεκινώντας από το Pixel 6 Pro, αναμένεται με κυρτή οθόνη 6.67’’ OLED και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, εκ των οποίων η μία θα διαθέτει περισκοπικό τηλεφακό. Οι διαστάσεις του θα είναι 163.9 x 75.8 x 8.9mm και λογικά θα διαθέτει dual stereo ηχεία, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, ενώ ακούγεται έντονα πως θα χρησιμοποιηθεί επεξεργαστής με κωδική ονομασία Whitechapel που θα έχει σχεδιάσει η ίδια η Google.

pixel-6-onleaks.jpg

Σε ό,τι αφορά το Pixel 6, ο σχεδιασμός αναμένεται ο ίδιος αλλά με μικρότερη flat οθόνη (στις 6.4’’ OLED) και μία κάμερα λιγότερη στο πίσω μέρος (λογικά θα λείπει ο περισκοπικός φακός). Οι διαστάσεις του θα είναι 158.6 x 74.8mm x 8.9mm και ενδεχομένως θα περιλαμβάνει μπαταρία μικρότερης χωρητικότητας.

Η Google συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να αποκαλύπτει από μόνη της σταδιακά εικόνες και χαρακτηριστικά από τα smartphones πριν την επίσημη παρουσίαση τους, οπότε περιμένουμε ανάλογα “διαρροές” και φέτος. Η επίσημη παρουσίαση είναι αρκετά πιθανό ότι θα γίνει προς τα τέλη Αυγούστου μαζί με το λανσάρισμα του Android 12.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading